fbpx

DAGENS MAKEUP x JULE EDITION

Posted in Makeup look

makeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sin

Jeg har jo fået fortalt om min smukke MAC Sin læbestift, som er denne smukke mørkerøde farver – og sammensat med liplineren Nightmoth bliver det hele bare endnu federe. Derfor tænkte jeg, at nu var det på tide at jeg fik den afprøvet i et makeup look – og er det ikke en lille smule julet, at have en mørk (virkelig mørk) rød læbestift på? Hvis man ikke er helt så frisk på denne farve, så har jeg også givet looket et forsøg med min absolut yndlings røde læbestift fra NARS, en Audacious Lipstick i farven Lana. Resten af looket har jeg prøvet at holde relativt simpelt med en god omgang winged eyeliner – men på en eller anden måde får jeg altid lavet en eller anden form for smokey eye, når jeg sidder med en øjenskyggebørste i hånden.
Dette look er helt sikkert noget jeg selv vil have på til diverse julefester og jeg håber det har været med til at inspirere jer der sidder derude!

makeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sinmakeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sinmakeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sin

En kort oversigt over de brugte produkter:

BASE Kiehl’s Micro Blur Perfector, Laura Mercier Silk Creme Foundation, Urban Decay Naked Skin Concealer og NARS Light Reflecting Setting Powder.
ØJNE MAC Paint Pot i Painterly, Urban Decay Naked Basics 2 – farver brugt: Stark, Frisk, Primal og Undone, L’oreal Gel Eyeliner, Benefit Roller Lash Mascara, MAC Fluidline Brow Gelcreme i Deep Dark Brunette og House of Lashes i Iconic.
ANSIGT Kat Von D Shade and Light Contour Palette, MAC Blush i Melba og MAC Mineralize Skinfinish i Soft and Gentle.
LÆBER NARS Audacious Lipstick i Lana ELLER MAC Lipliner i Nightmoth og MAC Lipstick i Sin

makeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sinmakeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sinmakeup_look_jul_danmark_dansk_blog_blogger_beauty_røde_læber_mac_sinFølg med på logo_b

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg tror uden tvivl det her må være det bedste bud, jeg har set på en jule makeup i år! De mørke læber er bare så smukke!!!
  http://cammi.dk

  26. november 2015 at 10:32
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak! Er også selv helt vild med den der dybmørkerøde – men jøsses, man skal virkelig have en stille hånd, når man arbejder med så mørke farver!

   26. november 2015 at 21:09
 • Reply MAC LIPLINERS: min samling | Johanne Loves Makeup

  […] nyeste farve i min samling. Den udelukkende købt til læbestiften Sin, som jeg lige har lavet et makeuplook her. En fantastisk mørk og dyster […]

  29. november 2015 at 14:18
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.