fbpx

DAGENS MAKEUP x TOO FACED NATURAL EYE PALETTE

Posted in Makeup look

makeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorial

Nu har jeg endnu engang leget rundt med makeup og skabt dette smokey eye med brune nuancer, som på den måde bliver lidt mere hverdagsagtigt. Jeg kom på ideen med dette look, da jeg snakkede med en veninde om (og fik hende overtalt til) at købe Too Faced Natural Eye Palette. Hele looket er derfor blevet bygget op om denne ene palette – hvilket gør det nemmere, hvis man ikke ejer en masse forskellige øjenskygger.

Nedenfor ses et billede af de produkter jeg har brugt for at opnå dette. Natural Eye Paletten er i fokus, men også Kat Von D Contour Paletten er vigtig til både at highlighte og lave contour med. Vipperne er fra Eylure og er helt fantastiske. De er lidt lange, men stadigvæk naturlige. Der kommer et længere indlæg om Eylures øjenvipper i løbet af ugen. På læberne ønskede jeg lidt mere farve, da jeg næsten altid vælger en nude farve. Så jeg har brugt Too Faced Melted Lipstick i Melted Candy. Så flot en neon-rød farve!

makeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorial

makeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorialmakeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorialmakeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorialmakeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorialmakeup_too_faced_natural_eye_palette_danmark_look_tutorial

logo_b

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Camilla

  Hvor er det bare et super smukt look. Du har gjort det igen, Johanne! (:
  http://cammi.dk

  12. november 2015 at 08:41
 • Reply Eylure False Eyelashes Danmark Øjenvipper | Johanne Loves Makeup

  […] endnu. Disse havde jeg faktisk på i mit blogindlæg, hvor jeg viste mit neutral smokey eye. Det indlæg kan du finde lige her. De er gået hen og blevet mine absolut […]

  19. november 2015 at 08:15
 • Reply Sannie

  Jeg glæder mig så meget til at jeg får min palette! Jeg kommer desværre ikke til London alligevel, men jeg ved jeg får den i julegave i stedet 🙂 lige nu er der alt for længe til!
  Super dejligt med inspiration til at bruge den 🙂

  19. november 2015 at 09:49
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er glad for, at du så I det mindste kan få den i julegave. Tror simpelthen du bliver så glad for den 🙂

   19. november 2015 at 17:00

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.