fbpx

DAGENS NEGLE x ESSIE – SPIN THE BOTTLE

Posted in Anmeldelser

Essie_Spin_The_Bottle_Swatch

På mine negle i dag er min nye yndlingsneglelak. Den er fra Essie og hedder Spin The Bottle. Det er den perfekte nude og jeg elsker, at den får ens hænder til at virke brunere. Den er måske ikke så efterårsagtig – men en god nude neglelak kan man altid bruge. Denne her og Sand Tropez, også fra Essie, er min absolut yndlings i denne kategori. Denne her har lyserøde undertoner, hvor Sand Tropez har beige.

Den er fra en tidligere kollektion, så ved ikke om den kan købes i fysiske butikker. Jeg har købt min på ebay gennem dette link, hvor prisen med fragt ender på lige under 56 kr. Derfor er det altid min anbefaling at købe neglelakker over f.eks. ebay, da priserne er langt billigere end i danske butikker og udvalget er meget større.

Essie_Spin_The_Bottle_Swatch

FØLG BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN’

24. oktober 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.