fbpx

Dagens tip: IPHONE COVER FRA EBAY

Posted in Livsstil

iphone_cover_ebay_tip_tilbud_6_5_blog

Her kommer et lille kort indlæg i dag – og det er for første gang ikke skønheds-relateret. Tænkte det var på tide at prøve lidt noget andet og så synes jeg bare virkelig det her var deleværdigt!
Jeg købte en ny Iphone for et par uger siden og skyndte mig derfor straks ind på Ebay, som er min faste dealer, når det gælder tilbehør til min Iphone. Og her faldt jeg over disse smukke covers. Jeg synes simpelthen de er så fede! Det er gennemsigtige silikone covers, men der er et design på nederste del af coveret. Der er virkelig mange designs at vælge i mellem og her kan I se billeder af de to jeg har købt.

iphone_cover_ebay_tip_tilbud_6_5_blog iphone_cover_ebay_tip_tilbud_6_5_blogCoverne er forholdsvis tynde – men de dækker alligevel for kameraet, som af en eller mærkelig grund stikker ud på bagsiden af en Iphone 6. Samtidig er de behagelige at holde om og de virker faktisk ret skridsikre, fordi de er lavet af silikone. De er desuden nemme at tage af og på – og det beskytter siderne på mobilen.
Prisen er det bedste på disse covers – de koster lidt under 7 kr. stykket og fragten er gratis fra Kina. Det tog ca 14 dage om at nå frem til mig og der er weekenderne talt med. Det tror jeg godt man kan overleve, når det er så billigt som det er.
Så hvis du er interesseret er her et direkte link!
Jeg håber I kunne lide mit lille tip, selvom det selvfølgelig ikke var beauty relateret. Men ærlig talt – der er vel også andet i denne verden? Som f.eks. Iphone covers!

iphone_cover_ebay_tip_tilbud_6_5_blog iphone_cover_ebay_tip_tilbud_6_5_blogFølg med på
logo_b

10. december 2015
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Kamilla Brun

  Hej Johanne!
  Lige et generalt spørgsmål.. Hvordan tager du de lækre billeder?
  Hvilket kamera bruger du? (-:

  10. december 2015 at 20:51
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Kamilla 🙂
   Jeg bruger et Canon 700D – og så ellers bare godt med naturligt lys, hvilket ikke er det nemmeste om vinteren.
   Og så redigere jeg altid mine billeder i Photoscape.
   Håber det var en lille hjælp – kameraet er helt sikkert den vigtigste forskel.

   10. december 2015 at 21:18

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.