fbpx

DHC hos Lookfantastic.dk

Posted in Anmeldelser

DHC Look Fantastic MakeupI dag skal vi kigge på et helt nyt skønhedsmærke – i hvert fald for mig. Det hedder DHC og stammer fra Japan, hvor basen for alle produkterne er oliven olie. De har virkelig mange interessante produkter og kan nu findes hos Look Fantastic.

Jeg har fire produkter, som jeg snakker lidt mere om i dag. Men I kan finde resten af produkterne lige her hos Look Fantastic. Læs med nedenunder for at høre meget mere!

DHC Look Fantastic Makeup

DHC Liquid Eyeliner Ex

Winged eyeliner er jo det helt store i øjeblikket og til det har man brug for en god flydende eyeliner. Jeg elsker den her slags felttips, som gør det meget nemmere at få en helt skarp kant. Den her har en fin farve, holder godt og er nem at bruge. Det er jo de vigtigste ting. Den tørrer dog ikke helt så mat, som jeg elsker – men det har jeg heller aldrig oplevet en felttipseyeliner, der gør. Det vigtigste er, at man får den skarpe kant. Så kan man altid male den over bagefter med en, som tørrer helt mat.

DHC Revitalizing Moisture Strips

Huden under mine øjne har det med at være tør – og ekstratør her i vinterperioden. Derfor er det altid tiltrængt med lidt ekstra hjælp – og der er sådan nogle pads her jo fantastiske. De giver lige et lille pift samtidig med de frisker op. De er fantastiske at bruge før man skal noget vigtigt og se ekstra skarp ud. Eller en tidlig morgen!

DHC Look Fantastic Makeup

DHC Quick Film Smoother

Det her er en fugtighedscreme, som også fungerer som en “anti-wrinkle” treatment. Derfor giver den lynhurtigt en mere ensartet og glat hud. Det er nok ikke det største problem hos min forholdsvis unge hud, men jeg må prøve den på min mor en dag. Hun vil sikkert blive vild med den.

DHC Velvet Skin Coat Primer

Det her er en silikonebaseret primer, som udjævner huden, fylder porerne ud og holder olieret hud under kontrol. Det er jo lige min favorit form for primer. Jeg elsker en god tyk primer, som virkelig kan hjælpe med teksturen på huden. Den her har en god konsistens og virker ikke til at have problemer med at arbejde sammen med de foundations, jeg har prøvet den med.

DHC Look Fantastic Makeup

Så fik jeg kigget nærmere på de fire produkter, jeg har fået lov til at teste. Det har helt sikkert været en positiv overraskelse at prøve et helt nyt brand af. Det giver mig muligheden for at prøve produkterne af uden alt for mange forudindtagede tanker. Det er altid godt! Jeg håber også, at jeg har åbnet øjnene hos jer omkring DHC og hvilke spændende produkter, de egentlig har!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Produkterne er modtaget til test

28. februar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.