fbpx

DOLCE & GABBANA | DOLCE

Posted in New in (shopping)

dolce gabbana parfume parfume dolce blog danmark

Tid til endnu en julegave – en skøn ny parfume til min samling. For som jeg har nævnt en masse gange før – jeg er altid på jagt efter den perfekte parfume og jeg kan virkelig godt lide at have en del i min samling.
De sidste par år er det virkelig gået op for mig, at jeg elsker lette blomster dufte, som ikke er for søde. På den måde fandt jeg Miss Dior Blooming Bouquet og Gucci Flora. Men som tiden er gået er jeg også gået mere intenst ind i jagten på lidt varmere og kraftigere parfumer – men stadig med de samme undertoner.
Og der var jeg så heldig, at jeg har fået Dolce i julegave. Den er en del tungere end hvad jeg har været vant til, men på en eller anden måde minder den (og reklamen) mig om varme sommerdage i Italien. Og det er virkelig en skøn duft! Måske ikke så vinter-agtig, men lidt sommer er også virkelig dejligt i disse kolde blæsende dage…

dolce gabbana parfume parfume dolce blog danmark

Følg med på
logo_b

6. januar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.