fbpx

DUFF LASHES | One Year Celebration …

Posted in Anmeldelser

Duff Lashes One Year Celebration

Reklame

Kender I Duff Lashes? Ellers kommer I til det efter i dag. Duff Lashes er nemlig et dansk mærke, som laver de mest fantastiske øjenvipper. Jeg har skrevet lidt om dem herinde før og nu er de parate til at fejre deres 1 års fødselsdag med to nye vipper, som I virkelig ikke må gå glip af! Samtidig lancerer de også singlelashes, så man kan bygge sine egne eller deres vipper ekstra op. Lad os kigge nærmere på det hele her!

Og vil I læse mit tidligere indlæg om Duff Lashes, hvor mine favoritter er, så klik her!

Duff Lashes One Year Celebration

Duff Lashes One Year Celebration – Trophy Wife & Goal Digger

For det første, er det virkelig sejt af Duff Lashes er kommet så langt på blot et år! De har virkelig formået at give noget til den danske skønhedsverden, som vi har savnet. Nemlig super kvalitetsvipper, som både er bløde, fluffy og holder godt. Og alt det lever Duff Lashes op til.

De to modeller der er kommet i deres One Year Celebration hedder henholdvis Trophy Wife og Goal Digger. Begge er deres Premium 3D Faux Mink Lashes, som er syntetiske vipper – men som giver effekten af mink øjenvipper. De er ekstremt fluffy og fyldige og for mig gør det hele forskellen! Samtidig kan de genbruges op til 20-25 gange, hvis man passer på dem. De koster 200 kr. pr. par og kan findes lige her!

Duff Lashes Trophy Wife

LÆS OGSÅ: GUIDE | Skab dine egne perfekte falske øjenvipper

Trophy Wife er en medium-glam lash, som minder om en længere og mere glamorøs version af min favorit Au Natural (se dem her!). Jeg brugte dem desuden i går for første gang – I kan se billedet på min Instagram her! De er sååå smukke. Og fordi de er så fluffy, så ser de egentlig ret naturlige ud selvom de er meget lange. Det er noget, jeg elsker Duff Lashes for.

Goal Digger er en kortere udgave af deres mest populære øjenvippe, So Kylie. So Kylie er vanvittig smuk, men på mine øjne bliver de altså for lange og voldsomme. Og så er Goal Digger jo som sent fra himlen, fordi de er super fluffy og så glamourøse. Det er en super smuk øjenvippe med rigtig meget fylde.

I kan måske fornemme på det her billede, når jeg snakker om fluffyhed. Hårene krydser hinanden og giver et meget mere naturlig look end man finder hos andre vipper.

Duff Lashes Goal DiggerDuff Lashes Goal Digger

Jeg bliver også nødt til at nævne deres nye Synthetic Singlelashes, som er øjenvippebuketter. Jeg elsker at bruge små buketter enten alene eller ovenpå andre vipper. Man kan nemt tilpasse dem sine egne ønsker – og især at bruge dem alene kan være nemmere til nybegyndere, da man kun arbejder med en buket af gangen. Den her pakke koster 130 kr. og kan findes her.

LÆS OGSÅ: Huda Beauty hos Sephora

Og så bliver jeg lige nødt til at nævne deres vippelim. Jeg har fået tilsendt både en clear og sort. Jeg har brugt den clear to gange nu – og hold nu op en vippelim. Den tørrer på sekunder og man kan derfor super hurtigt få vipperne sat på. Andre vippelim kan jo tage flere minutter om at tørre. Den holdt desuden hele dagen – også efter en cykeltur i lidt regn og blæst. Det er vel Danmark. Deres vippelim koster 90 kr. stykket, findes i clear og sort og kan købes lige her!

Duff Lashes Syntetiske Singlelashes i buketter

LÆS OGSÅ: NYE ØJENVIPPER | House of Lashes

Kan I mærke jeg er en smule forelsket i Duff Lashes? Jeg synes det er et fantastisk mærke og jeg elsker at støtte en dansk virksomhed, som I mine øjne nemt kan konkurrere mod Lily Lashes, Velour Lashes og hvad der ellers er af store mærker derude.

Øjenvipperne er måske dyrere end I er vant til at købe, men tro mig. Man får aldrig lyst til at gå tilbage igen! Mine Au Natural vipper vil jeg blive ved med at købe til evig tid – jeg får altid SÅ mange komplimenter, når jeg har dem på. Og vil I se vipperne i virkeligheden, kan I finde dem i Stylebox.

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.