fbpx

EBAY TIPS til makeup

Posted in Guide

Ebay Guide Tips Makeup Revlon Milani NYX La Girl Essie Danmark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebay er en hjemmeside, jeg ved mange frygter. Måske er det fordi den kan være ret så uoverskuelig og der virkelig sælges alt derinde. For det gør der… Og for at finde frem til de gode og fede ting skal man virkelig kende sin vej derinde. Men når man først har lært den vej at kende, kan man gøre nogle rigtig gode kup derinde – hvad enten det gælder makeup, mobilcovers eller en baggagevægt, som jeg faktisk har købt i dag.
Det man skal være ekstra opmærksom på, når man køber ting til huden er, at man ikke får fat i en kopivarer, da man ikke ved hvad der er i disse produkter. Der er jo ingen grund til at udsætte sig selv for farer. Derfor går jeg efter ting som bliver sendt fra enten Europa eller USA. Jeg har også hørt rigtig gode ting om produkter fra Korea, det har jeg dog ikke selv prøvet endnu. Men ting sendt fra disse lande bør være ægte varer og så kan man altid kigge på sælgernes anmeldelser – det giver også et rigtig godt indblik.
Til sidst skal man også lige huske på, at når tingene bliver sendt fra udenfor EU, at der er en chance for at de bliver taget i tolden. Momsen er måske ikke så dyr af et produkt – til gengæld skal man give 160 kr. til Post Danmark for at håndtere pakken – og det er rigtig ærgerligt, hvis man kun har købt for 100 kr. Toldgrænsen er på 80 kr., og det er uden produktets fragt. Holder man sig under denne grænse, bør der ikke opstå nogen problemer.

Herunder har jeg fundet 7 produkter, som jeg har eller rigtig gerne vil have fingrene i!

L.A. Girl Concealers til 37 kr. stykket inkl. fragt fundet her eller til 24,83 kr. stykket inkl. fragt ved køb af 3 fundet her. Jeg har hørt rigtig meget godt om disse concealers og jeg glæder mig til at få fat i et par stykker en dag. Det gode ved at købe tre stykker på en gang er, at man kan være lidt mere upræcis med farven og så blande dem efter hvad der passer bedst. Eller købe en af dem i en contour farve.

Essie Neglelak til 59 kr. stykket med fri fragt og et stort udvalg fundet her. Det er en af de ting jeg selv har købt mange gange på Ebay og jeg har altid været tilfreds. Jeg plejer at søge på præcis den farve, jeg ønsker, og som regel dukker den op. Også selvom det er en tidligere kollektion, der ikke sælges længere.

NYX Soft Matte Lip Cream til 54 kr. for en med fragt eller 46 kr. stykket med fragt, hvis du køber to af gangen fundet her. Fragten er den dyreste del, så man skal ikke frygte tolden. Disse har jeg også hørt enormt meget godt om og de ser simpelthen så godt ud på læberne, så dem glæder jeg mig også til at prøve en dag.

Milani Baked Blush til 82 kr. for en blush inkl. fragt fundet her – og de har den meget populære Lumioso, som simpelthen ser så smuk ud!

L.A. Girl Matte Lip Gloss til 51 kr. inkl. fragt for et styk fundet her eller tre styk for 117 kr. i alt – altså 39 kr. stykket fundet her. Endnu et mat læbeprodukt – fordi de er så populære i tiden og man her har mulighed for at få nogle til en rigtig god pris.

Revlon Colorstay Foundation til 89 kr. inkl. fragt sendt fra Polen fundet her. En fantastisk foundation, jeg desværre ikke har ejet i mange år. Men den har en super dækkeevne og er virkelig bare god – især til prisen!

Coty Airspun til 89 kr. inkl. fragt fundet her. Jeg havde aldrig hørt om dette produkt, men Tati Westbrook på YouTube snakker konstant om denne pudder og den skulle simpelthen være så god. Så den skal jeg helt sikkert have fat i!

Jeg håber I kan lide den her slags indlæg – jeg synes i hvert fald de er sjove at lave! Og skriv gerne en kommentar, hvis I har fundet nogle gode billige produkter, I ikke kan leve uden!

Følg med på
logo_b

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Marie

  Hej Johanne,

  Linket til Milani blushen er ikke indsat – må man lokke det ud af dig? 🙂

  God aften!

  25. december 2015 at 19:10
 • Reply Mathilde

  Hej Johanne 🙂 Jeg elsker bare din blog og specielt dine indlæg om ebay! Jeg er en dør til ebay, og har ofte købt falske produkter (åbenbart – vidste ikke at man ikke kunne stole på Kina, hehe).
  Jeg har læst meget godt om Milani makeup, ved du om man finder det billigere nogen steder?
  Glædelig jul og godt nytår!

  28. december 2015 at 22:05
  • Reply JohanneKristensen

   Hvor er jeg bare glad for, at du læser med! Det er altid skøn med lidt feedback 🙂
   Før i tiden var jeg virkelig også bange for Ebay, fordi det er rigtig svært at gennemskue. Men mit bedste tip er at gå efter de steder, hvor det bliver afsendt fra England eller USA. Der plejer det som regel at være ægte ting.
   De sælger faktisk også Milani Cosmetics inde på Cocktailcosmetics.co.uk. Det er en engelsk side, som man kan stole på 🙂

   Og rigtig god jul og godt nytår til dig også!

   29. december 2015 at 12:46
 • Reply BLOGGENS NYTÅRSFORSÆTTER | 2016 | Johanne Loves Makeup

  […] og igen, er ved at finde på nogle serier, noget jeg f.eks. har prøvet at kaste mig ud i med mine Ebay Tips og Månedens Favoritter. Dette giver nogle faste indslag hver måned – og så længe jeg kan […]

  12. januar 2016 at 08:08
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.