fbpx

EFTERÅRSNEGLELAKKER | CND & Nilens Jord

Posted in New in (shopping)

Efterårsneglelakker Neglelak CND Nilens Jord DanmarkJeg er vild med efteråret og jeg føler lidt, at jeg er ved at lave et tema for bloggen. For i dag kigger vi på de smukkeste efterårsneglelakker fra CND og Nilens Jord, som jeg har været så heldig at få tilsendt.
Jeg har selv været en neglebidder det meste af mit liv, men lige nu er jeg inde i en periode, hvor jeg rent faktisk prøver at lade mine negle vokse lange. Det går okay – i hvert fald så okay, at jeg kan bruge neglelakker og det rent faktisk ser pænt ud!

Efterårsneglelakker Neglelak CND Nilens Jord Danmark

CND Creative Play i Danmark

Jeg er ikke særlig bekendt med CND – jeg føler lidt, at det er et salonmærke. Men man kan faktisk købe disse flere steder. Og netop fordi de er lidt salon agtige, kan jeg ikke lade være med at have høje tanker om dem. De kan blandt andet købes hos Stylebox og Nicehair.dk og koster 79 kr. Gå ind og tjek dem ud – for der er super mange farver at vælge i mellem.

Der er to farver ovenfor og en base coat og top coat. Jeg elsker, at jeg har en god base og slutning for min neglelak. Jeg prøver som regel at bruge en top coat – det er værre med base coat’en. Men jeg må øve mig!
Farverne er Turquoise Tidings og RSVPlum. En smuk blå glitter og en lilla blommeagtig farve. Her kan I se swatches af de to farver:

Efterårsneglelakker Neglelak CND Nilens Jord DanmarkEfterårsneglelakker Neglelak CND Nilens Jord Danmark

Nilens Jord Nail Polish i Danmark

Endnu et mærke, hvor jeg ikke har kendskab til deres neglelakker. Disse to farver fra Nilens Jord er super smukke og da jeg swatchede dem, var begge farver super nemme at arbejde med.
De er vel de perfekte efterårsfarver – og I kan finde dem hos bl.a. Magasin til 99,95 kr. stykket

De to farver er Claret Red og Saphire. Claret Red er en smuk rød bær-tonet farve, som er en smuk efterårsfarve. Saphire er en dyb blå farve med sølv glitter. Begge farver dækkede efter to lag og var virkelig nemme at arbejde med. I kan se swatches lige her:

Efterårsneglelakker Neglelak CND Nilens Jord Danmark

Jeg glæder mig til en dag, hvor jeg forhåbentlig har lange stærke negle, som kan bære alle disse smukke farver. Jeg arbejder i hvert fald på det nu – så I skal ikke være forbavsede, hvis der kommer endnu flere neglelakker på bloggen i fremtiden.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

13. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.