fbpx

5 efterårsprodukter, du skal eje

Posted in Guide

Efterårsprodukter Chanel Estee Lauder Nude By Nature Laura Mercier Smashbox DanmarkEfteråret har for alvor ramt os med grå skyer, kolde vinde og lavere temperaturer. Så det er for alvor nu, at vi skal finde alle de lækre efterårsprodukter frem. Men hvad definerer så efteråret og dets makeup? For mig er det simple, varme og mørke farver. Desuden er jeg vild med mat, perfekt hud.
Læs her mine bud på 5 efterårsprodukter, som du ikke kan leve uden!

Efterårsprodukter Chanel Estee Lauder Nude By Nature Laura Mercier Smashbox Danmark

Læbestifter til efteråret

Jeg elsker mørke og klassiske farver til efteråret – klassiske farver i mine øjne er for eksempel en smuk, rød læbestift. En klassiker, som jeg synes alle har brug for i deres samling. Jeg tænker, at efteråret bliver med flere almindelige læbestifter og mindre liquid lips. Efteråret kan jo gøre læberne tørre, og så gider man ikke stå og kæmpe med et alt for udtørrende produkt på læberne. På billedet ovenover kan I se min helt nye Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour i Passion. Den må gå under definitionen af en smuk, klassisk rød farve. Men! Man behøves naturligvis ikke en så dyr læbestift, de fleste mærker laver deres egne bud på klassikeren. F.eks. MAC Russian Red LipstickNARS Audacious Lipstick i Lana og Rimmel Lasting Finish Lipstick i Alarm

Øjenskygger til efteråret

Når jeg tænker på efteråret, tænker jeg også på varme, brune og rødlige farver. Man må gerne vælge de dybere farver og det synes jeg kun er ekstra fedt. Samtidig er jeg vild med de lidt mere cremede produkter, som I kan se på billedet nedenunder. Nemlig Estée Lauder Magic Smoky Powder Shadow Stick i Scorched Gold og Slow BurnDe cremede produkter er nemme at arbejde med om efteråret og vinteren, hvor man måske har det lidt koldere og farverne derfor bliver hvor de skal hele dagen. Andre lækre creme produkter til øjnene, som jeg er vilde med er MAC Paint Pot i Rubenesque, Maybelline Color Tattoo Gel-Cream Eyeshadow i On and On Bronze og NYX Jumbo Eye Pencil i Yoghurt.

Efterårsprodukter Chanel Estee Lauder Nude By Nature Laura Mercier Smashbox DanmarkEfterårsprodukter Chanel Estee Lauder Nude By Nature Laura Mercier Smashbox Danmark

Efterårsprodukter til ansigtet

Jeg er vild med en helt mat base og jeg synes det passer perfekt til efteråret. Men med en mat base er det godt at have en virkelig god primer under produkterne, da det ellers nemt kan blive tungt på huden. Især hvis den i forvejen er lidt vintertør. Jeg er tosset med denne Smashbox Photo Finish Primer Oil, men også primers som Too Faced Hangover Face Primer (kan købes i Sephora) og Make Up For Ever Step 1 Hydrating Primer er fantastiske til den lidt tørre hud.

En god pudder kan også give en det perfekte matte look, som sørger for makeuppen bliver på sin plads hele dagen. Jeg kan aldrig rose Laura Mercier Translucent Setting Powder nok. Den er dyr – men fantastisk! Der findes dog mange gode matterende pudderprodukter ude i denne verden, f.eks. Rimmel Stay Matte Pressed Powder og MAC Blot Powder/Pressed

Til sidst, for at fuldende det matte look, er noget contour og highlight nødvendigt. Især med matte produkter. Jeg har fået mulighed for at prøve nogle af Nude By Natures produkter, som er kommet til Danmark. Blandt dem er Contour & Highlight Trio Palette, som består af tre matte farver. Hvis man er vild med contour, kan man også tjekke Makeup Geeks Contour Powder Pans ud, som kommer i en farve, der passer nøjagtig til din hudtone!

Efterårsprodukter Chanel Estee Lauder Nude By Nature Laura Mercier Smashbox Danmark

Så kom vi igennem alle produkterne – det blev vist til mere end fem produkter. Men det er kun lidt godt at have noget at vælge imellem – så alle budgetter kan være med. Jeg glæder mig i hvert fald til efteråret nu og kan slet ikke vente med at rocke de her farver. Bare det ikke regner, når jeg så går udenfor, tak.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.