fbpx

EMBRYOLISSE LAIT CREME CONCENTRÈ

Posted in Anmeldelser

Embryolisse Lait Creme Concentrate anmeldelse danmark Jeg har endelig fået genkøbt min absolut favorit dagcreme igen! Det er denne fra Embryolisse Lait Creme Concentré. Det er en ret kendt klassiker blandt makeupartister og andre skønhedsfolk – men jeg opdagede den først sidste år.

I min jagt på den perfekte fugtighedscreme har jeg været igennem rigtig mange forskellige mærker – både dyre og billige, Clinique til Cien fra Lidl. Men intet kan stå til måls med denne. Man får en god mængde produkt for pengene, da der er 75 ml i en tube og den fungerer bare. Den gennemfugter, men gør ikke huden fedtet. Man kan lægge en makeup ovenpå få minutter efter, fordi den trænger så hurtigt ind. Den indeholder heller ikke parfume, hvilket er det vigtigste for mig, da jeg altid slår ud, hvis der er parfume i min fugtighedscreme.
Den er simpel, men den fugter min hud tilpas meget, hvis jeg bruger den både dag og aften. Siden jeg begyndte at bruge denne, har jeg ikke haft problemer med tør hud. Men i de sidste par måneder over efterår og vinter, hvor jeg har prøvet andre produkter, har jeg igen døjet med tør hud omkring min næse. Nu er den tilbage og jeg regner med, at den skal blive her! I hvert fald som en dagcreme.

Embryolisse Lait Creme Concentrate anmeldelse danmark

Er du interesseret i dette produkt kan det købes en del steder – jeg plejer at købe min i Magasin og den kan findes på hjemmesiden her til 199 kr. for 75 ml. Jeg har de sidste par gange fundet den i en to-pak til 299 kr., hvor man så kun betaler 150 kr. stykket – en god pris for 75 ml produkt. Den kan også findes hos Escentual, hvor de lige nu har den på tilbud til 130 kr. i deres 1/3 off French Pharmacy, som de har flere gange om året.

 

Følg med på
logo_b

28. januar 2016
/
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Vanessa

  Det er virkelig også en af mine favoritter, men for noget tid siden løb jeg tør og skiftede til Origins GinZing i stedet for, og den er virkelig også god. Den kan jeg varmt anbefale 🙂

  28. januar 2016 at 14:16
  • Reply JohanneKristensen

   Det lyder da ret interessant – har selv haft kigget på den fra Origins tidligere. Men jeg har ikke altid været så gode venner med Origins produkter, så har ikke turde kaste mig ud i noget ☺️

   28. januar 2016 at 14:50
 • Reply Kamilla Brun

  En god reminder til at jeg skal få den købt (-:
  Jeg har ikke selv ejet embryolisse cremen endnu, men jeg ved at den er super god til en selv og til at have i sit makeup-kit, da den jo er til alle hudtyper for det meste.
  Hermed skrevet på indkøbslisten. (-:

  kamillabrun.dk

  2. februar 2016 at 09:40
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg har også hørt den er et stort hit blandt makeup artister, så den vil helt sikkert være god at investere i 🙂

   2. februar 2016 at 11:36

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.