fbpx

ESSIE Gel Couture Enchanted Collection | eventyrlige forårsfarver!

Posted in New in (shopping)

Essie Gel Couture Enchanted Collection Danmark Swatches

Reklame

Jeg elsker, når jeg får lov til at opleve kollektioner, som er uden for normalen. Når farverne er lidt skæve i forhold til hvad man havde ventet og man bliver overrasket. Sådan har jeg det med denne Essie Gel Couture Enchanted Colletion. Det er næsten forår – alligevel vælger de at gå en helt anden vej med smukke, dybe farver og metalliske gyldne toner. Det er altså ret fedt at blive overrasket og det tror jeg også, at I vil elske. Så læs videre og se alle farverne i deres værdighed.

Essie Gel Couture Enchanted Collection er inspireret af eventyr – hvad enten det er det nærtforstående bryllup mellem Meghan Markle og Prins Harry eller de mere fantasifulde historier om Askepot. Smukke er farverne i hvert fald!

LÆS OGSÅ: ESSIE TREAT LOVE & COLOR | gi’ din negle lidt ekstra kærlighed!

Essie Gel Couture Enchanted Collection Danmark Swatches Essie Gel Couture Enchanted Collection Danmark Swatches

Essie Gel Couture Enchanted Collection

Essie Gel Couture Enchanted Collection er limited edition og er faktisk kun at finde i butikkerne til uge 10. Så hvis du drømmer om nogle af disse farver, må du ikke vente for længe. De kan findes i f.eks. Matas til 109,95 kr. Kollektionen består af seks forskellige farver og med Essie Gel Couture skal man bruge en overlak, som sørger for at man har smuke negle i op til 12 dage uden UV lampe. Der findes ikke meget der er bedre end neglelak, der holder godt – er der?

Kollektionen består som sagt af seks forskellige neglelakker. Matter of Fiction er en smuk sart lyserød med blå undertoner. Princess Charming er en støvet gammelrosa med smukke lilla-undertoner. Daring Damsel er en sart, metallisk champagne-guld. Spellbound er mosgrøn med gyldent glitter igennem lakken, som giver den en smuk effekt. Once Upon a Time er en lyseblå farve med grå undertoner. Good Knight er en dyb maghoni-rød med smuk dybe i farven.

Alle farverne kan I se swatched nedenunder – og alle lakkerne er lagt med to lag. Så fra den lyseste til den mørkeste, dækker de alle neglene super smukt. Jeg er vild med farverne!

LÆS OGSÅ: MAKEUPSAMLING 2018 | hvordan opbevarer jeg mit makeup?

Essie Gel Couture Enchanted Collection Danmark Swatches Essie Gel Couture Enchanted Collection Danmark Swatches

LÆS OGSÅ: CND VINYLUX Glacial Illusion

Er det ikke nogle virkeligt smukke neglelakker? Jeg elsker hvordan Essie Gel Couture Enchanted Collection virkelig gør op med forstillingen om hvordan forårsneglelakker skal se ud og det er skønt at se noget andet – selvom vi går lysere tider i møde. Selvom det virker lidt fjernt lige nu… Og husk, at de kun er i butikkerne til uge 10, så vent ikke for længe med at tjekke dem ud.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

28. februar 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.