fbpx

ESSIE TREAT LOVE & COLOR | gi’ din negle lidt ekstra kærlighed!

Posted in Anmeldelser

Essie Treat Love & Color

Reklame

Vinteren tager hårdt på både hud, hår og negle. Men nu kommer Essie i hvert fald med redningen til vores vintersarte negle. Den nye kollektion, Essie Treat Love & Color – også kaldet TLC, er en kombination af nogle smukke, populære farver blandet med deres Treat Love & Color, som er et styrkende negleprodukt med 5 års forskning bag sig.

Læs med i indlægget i dag for at se nærmere på de smukke farver og hør, hvad de kan gøre for dine negle!

Essie Treat Love & Color Essie Treat Love & Color

ESSIE Treat Love & Color

Essie Treat Love & Color giver dig den almindelige farver, du forventer af en neglelak. Men samtidig sørger den for at behandle tørre, triste og ødelagte negle. På den måde får man det bedste fra begge verdener – hvilket er ret skønt, da man tit skal vælge mellem enten at pleje og behandle neglene eller have neglelak på. Så det her er en kombination efter mit hjerte!

I kan allerede finde dem i butikkerne nu til 114,95 kr. og I kan blandt andet finde dem hos Matas (reklamelink).

Serien kommer med 12 nuancer delt op i tre kategorier; transparente, shimmer og creme. Jeg har 11 af lakkerne og som I kan se i mine swatches nedenunder er alle farverne holdt i dæmpede toner. Det er gode hverdagsfarver, som let glider over neglen og ser perfekte ud.
I mine swatches er alle farverne lagt i to lag. Og der kan man især se, hvordan forskellen er mellem de transparente, shimmer og creme farver. De tre første er transparente, de næste to er shimmer og de sidste er creme farver. Mine personlige favoritter er klart Total Taupe, Good Lighting og Power Punch Pink.

Essie Treat Love & Color SwatchesEssie Treat Love & Color Swatches Essie Treat Love & Color

LÆS OGSÅ: ESSIE WINTER 2017 | ring in the bling!

Neglelakker, der kan pleje er vist lige det jeg har brug for efter en stressende eksamensperiode og jeg glæder mig til at få testet dem her mere ud. Desuden vil jeg lade min mor prøve et par stykker af de gennemsigtige, da hun (i modsætning til mig) elsker neglelakker uden for meget pigment. Og er farverne ikke bare smukke i den her kollektion? Jeg er så vild med de afdæmpede toner!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

24. januar 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.