fbpx

ESSIE WINTER 2017 | ring in the bling!

Posted in Anmeldelser

Essie Winter 2017

Reklame

Da jeg var udenfor i går, gik det virkelig op for mig efteråret var på vej. Der var koldt og blæsende. Da jeg så samtidig hentede en pakke med neglelakkerne, I kan se ovenover, vidste jeg vinteren var på vej. Det her er nemlig Essie winter 2017 – altså deres vinter/nytårs kollektion. Og selvom der bliver koldt og mørkt udenfor, betyder det jo ikke at der ikke kan være knald på neglelakken!

Vil I læse andre indlæg om neglelak, så klik her! 

Essie Winter 2017

Essie winter 2017 – ring in the bling!

Der er lidt forskelligt i vinterens Essie kollektion. Både de nude, mørke og metalliske. En god blanding for mig, da det er alt jeg elsker. Kollektionen består af seks neglelakker, hvor to af dem er metalliske (eller duochrome, hvis man kan kalde dem det?). Faktisk retter den her kollektion sig hovedsagligt mod nytårsaften – men jeg tænker vi også gerne må nyde dem på andre tidspunkter!

I kan finde denne kollektion i butikkerne fra denne uge og koster 99,95 kr. som vejledende udsalgspris. Jeg kan ikke finde den online endnu, men de dukker nok snart op.

Den her kollektion fangede med det samme mit hjerte. Man ved det er noget specielt, når jeg flår to neglelakker ud for at prøve dem på neglene med det samme. Og det var selvfølgelig de to metalliske / shimmer, som hedder henholdsvis ring in the bling og social-lights. Det er den slags farver, som er så specielle, at man sjældent ser dem i neglelaks kollektioner. Og jeg er vilde med den slags farver!

LÆS OGSÅ: EFTERÅRSNEGLELAKKER | CND & Nilens Jord

De andre neglelakker gør det altså også ret godt. Den nude suit and tie rammer den varme-nude perfekt og nudes hos Essie er nogle af mine favoritter! Den navyblå on your mistletoes er virkelig også smuk. Alle neglelakkerne lægger sig desuden virkelig flot og mine swatches nedenunder er lavet med to lag. Den brede børste gør dem så nemme at påføre (selv for mig!)

Nedenfor kan I se mine swatches, men de to metalliske har det ikke helt nemt på billeder. Men kig forbi min Instagram historie, hvor jeg lige har delt et par billeder, så I kan få en fornemmelse af farverne.

Essie Winter 2017 SwatchesEssie Winter 2017

Essie vil altid være et af mine favorit mærker, når det kommer til neglelak. Og igen er jeg blevet imponeret over en kollektion. Deres neglelakker lever bare altid op til mine forventninger og så elsker jeg de små, søde navne, der altid følger med. Hvad er jeres favorit neglelaksmærke?


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

24. oktober 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Loa

  Hele rangen ser bare lækker ud, og helt enig med dig i, at Essie bare er et godt mærke til neglelak 🙂 Specielt deres Essie couture gel formular er jeg vild med.

  24. oktober 2017 at 19:39
  • Reply JohanneKristensen

   Den er simpelthen så lækker! Man ved det er godt, når man slet ikke kan vente med at tage neglelakkerne på 🙂
   Jeg har aldrig prøvet deres Essie Couture Gel, men jeg har hørt rigtig mange gode ting om dem!

   25. oktober 2017 at 08:34

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.