fbpx

ESTÉE LAUDER COMPANIES GÅR TIL KAMP MOD BRYSTKRÆFT

Posted in New in (shopping)

Estée Lauder Companies bekæmper brystkræft

Reklame

Denne oktober fejrer Estée Lauder Companies deres 25 års jubilæum i kampen mod brystkræft. Og det er noget, som jeg ikke kunne overse her på bloggen. Det er jo en skrækkelig sygdom, som de fleste nok desværre kender en, der er berørt af. Estée Lauder har prøvet at gøre sit – ved at sælge en række specielle produkter, som alle hjælper med at støtte kampen mod brystkræft. Og her er virkelig mulighed for at gøre nogle gode (og smukke) køb, hvis man gerne vil støtte en god sag. Læs hvordan nedenunder her.

#PinkRibbon25

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Companies støtter brysterne

Vi kender nok allesammen den lyserøde sløjfe, som så fint symboliserer at man er med i kampen mod brystkræft. Men vidste I, at det er Estée Lauder Companies som faktisk opfandt den lyserøde sløjfe? Det skete for 25 år siden og siden har sløjfet fået en kæmpe betydning sammen med at Estée Lauder Companies ufortrødent kæmper videre for både at forebygge og bekæmpe brystkræft. I Danmark går donationerne til Støt Brysterne.

I år er der fire produkter, som alle støtter den gode sag. Og her er det ikke småbeløb, der er tale om. Hele beløbet for hvert solgt produkt bliver doneret til denne gode sag (dog eksklusiv moms). Samtidig har de populære produkter fået en lille makeover, som kun gør dem endnu finere.
Produkterne kan kun findes på Estée Lauder Companies egne webshops, men jeg linker til hvert produkt nedenunder her.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Det første produkt er den populære serum, som kommer i en speciel, metallisk-pink indpakning sammen med en sej keychain. Serummen er fantastisk og jeg er faktisk selv i gang med at bruge den nu. Den smukke flakon gør det kun endnu mere indbydende. Man får 50 ml til 850 kr., hvor 680 kr. går ubeskåret til kampen mod brystkræft.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+

Endnu en god klassiker, som jeg kender mange der sværger ved. Denne har beholdt sin oprindelige farve, men har også en flot keychain med. Det er en god all-over fugtighedscreme som fungerer for de fleste. Her får man 200 ml. til 465 kr., hvor 372 kr. går ubeskåret til kampen mod brystkræft.

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+Origins Drink Up Intensive

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Den her en favorit i min samling og en af de bedste fugtighedsgivende overnigt-masker, jeg har brugt. Hvis du døjer med tør hud, må du ikke gå glip af den her. Og så er det jo et perfekt tidspunkt at købe den på nu i sin fine lyserøde-sløjfe indpakning, hvor du får 100 ml. til 195 kr., hvor 156 kr. går ubeskåret til kampen mod brystkræft.

Estée Lauder Pink Ribbon Knockout Eyes Collection  

En speciel samling af produkter, som kun kan købes i denne kampagne. Sættet består af en palette med otte øjenskygger, en pensel, en mascara og en eyeliner samt en fin kosmetikpung, man kan have det hele i. Sættet koster 350 kr. og man donerer derfor ubeskåret 280 kr. til den gode sag.

Estée Lauder Pink Ribbon Knockout Collection

Jeg synes det er en helt fantastisk sag – og hvilken nem måde at hjælpe på. Måske kan man købe sit vanlige favoritprodukt eller prøve noget nyt samtidig med man støtter sagen. Estée Lauder Companies brænder virkelig for den her sag og det kan man kun støtte op om.
Støtter man den gode sag, kan man bruge hashtagget #PinkRibbon25 på sociale medier.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

17. oktober 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.