fbpx

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos | bekæmp rødme og mørke rander

Posted in Anmeldelser

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos Anmeldelse

Reklame

Jeg er kæmpe fan af color correcting – og det burde du også være! Color Correcting kan nemlig tage din base, huden, til et helt nyt niveau, hvis det bliver brugt rigtigt. Du kan bekæmpe mørke rander, rødme og selv kedelig hud, som mangler til et lille pift glød. Nu er Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos de nye på markedet, så lad os se nærmere på hvad de kan i dag!

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos Anmeldelse

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos

Estée Lauder Double Wear er efterhånden en bred serie af produkter, som alle fokuserer på at give det her helt perfekte, naturlige resultat. Jeg er selv KÆMPE fan af deres Double Wear Foundation (læs mere om den her!). Så da disse color correctors dukkede op hos mig, så vidste jeg det nok skulle blive godt. De koster 240 kr. stykket for 10 ml og kan allerede finde hos f.eks. Magasin.

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos kommer med to ender, hvor den ene har et produkt med let dækning og en anden med fuld dækning. Den lette dækning er langtidsholdbar, lysreflekterende for at give glød og perfekt til at dække større områder som feks. kinder, hvis man døjer med rødme. Den fulde dækning er mere cremet og tyk i konsistensen, holder 24 timer og er målrettet til de mindre områder, hvor man til gengæld har brug for mere dækning. Det kan f.eks. være mørke rander.

Color Correctors skal altid bruges før foundation – og de skal blendes godt ind i huden inden da. Jeg vil altid anbefale at blende produktet med en børste eller svamp, så man er sikker på det er blendet godt – især over store områder. Og husk, at farverne er med til at neutralisere den farve, du prøver at dække. Så det er ikke meningen, at du skal have grønne kinder. Det skal helst være blendet så meget ud, at der kun er et grønt skær, som let kan dækkes med foundation.

LÆS OGSÅ: BENEFIT BOI-ING CONCEALER

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos Anmeldelse Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos Anmeldelse

Color correcting – hvilke farver skal du bruge?

Jeg bruger selv color correcting (eller farvekorrigering, hvis vi skal være lidt danske…) hver dag. Især under  øjnene er jeg glad for en peachy concealer, som jeg går ind med før min almindelige concealer. Desuden døjer jeg af ret rødmende hud, så en grøn concealer er også helt fantastisk på mig! Disse  kommer i alt seks nuancer, hvor tre af dem er forskellige dybder af den peachy/pink farve.

Pink / Peach / Apricot

Perfekt til at neutralisere mørke rander eller andre mørke pletter, man kan have i ansigtet – f.eks. efter et ar. Jo lysere du er, jo lysere en fersken-farve, skal du have. Derfor er Pink bedst til helt lys hud og Apricot bedre til mørkere hud. Jeg vil dog stadig anbefale os lyse piger at gå efter Peach. Jeg synes den ægte fersken-farve fungerer bedst til at neutralisere mine mørke rander – man skal bare huske, at man skal have en dækkende concealer ovenpå for at dække den bagefter.

Lavender

Er god til jer, som døjer med gule toner i huden og har brug for at afbalancere dem. Jeg synes også den er god til at give liv til huden og jeg kan godt finde på at bruge den som en slags highlighter på kindbenene for at give huden lidt liv.

Green

Endnu en klassiker hos mig – og som jeg tror mange af jer derude også vil få glæde af. Perfekt til at neutralisere røde toner, som f.eks. rødme på kinder eller irriteret hud. Jeg tænker den lette formel er perfekt over store områder som kinder, næse eller hvor man nu oplever rødmen. Den fulde dækning ville være perfekt omkring en bums, som er lidt for rød og lidt for svær at dække.

Yellow

Gul hjælper også med at dække mørke områder, hvor den er bedst til mørkelilla. Den fersken-farvede rammer lidt bredere og kan dække fra lilla til blå til grønne undertoner. Den gule er derfor god, hvis man ikke har for mørke rander, men bare gerne vil give lidt ekstra dækning under øjnene – den er også langt nemmere at dække.

Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos Swatches

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY Naked Skin Color Correcting Fluid

Jeg har allerede prøvet Estée Lauder Double Wear Custom Coverage Correcting Duos et par gange og jeg synes de er fantastiske! Jeg går selvfølgelig næsten altid efter den med fuld dækning. Men jeg kan godt se det smarte i en lettere dækning, hvis man nu har store områder man gerne vil have dækket. Jeg synes I alle skylder jer selv at kigge nærmere på farvekorrigering, hvis I ikke allerede kender det. Det kan virkelig gøre en forskel for ens makeup!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

9. februar 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.