fbpx

ESTÉE LAUDER Double Wear Nude Cushion Stick

Posted in Anmeldelser

Estée Lauder Double Wear Cushion Stick Foundation Anmeldelse DanmarkI sidste uge var jeg med til et event med skønne Estée Lauder og lanceringen på denne Double Wear Nude Cushion Stick Foundation. Det er den nyeste foundation fra Estée Lauder – og selvom den hedder lidt i samme stil som deres klassiker, Double Wear Foundation, er denne meget anderledes. Læs med nedenunder og få min anmeldelse.

Estée Lauder Double Wear Nude Cushion Stick Foundation

Jeg elsker hvordan foundations altid er døbt med utroligt lange navne – men når det kommer til stykket, bliver de altid kendt under noget andet. Den her vil jeg nok kalde Double Wear Nude, da det er en meget god beskrivelse.

Hvor den originale Estée Lauder Double Wear Foundation er tyk og ekstremt dækkende, er den her lidt det modsatte. Konsistensen er meget tyndere og derfor også nemmere at arbejde med. Den giver dog heller ikke samme dækning – hvilket man nok også kan se i navnet. Det er den mere simple “lillesøster” til den originale Double Wear. Jeg tænker, at denne her er perfekt til alle jer derude, som godt vil have en naturlig foundation, som hverken bliver for kaget eller for tung på huden.

Det smarte ved denne foundation er, at den er lavet med en påføringstip. Det vil sige, at man kan bruge toppen af sin foundation til at tilføre den på huden med. Og det lyder måske uhygiejnisk, men så er det smart at man nemt kan dreje toppen af og vaske den ren. Toppen af foundationen kan også bruges til at påføre produktet med, hvor man ligesom buffer det ind i huden. Det er en god idé, hvis man er på farten eller bare godt kan lide simpelheden i det hele er samlet i et produkt.

LÆS OGSÅ: MIN FOUNDATION SAMLING lige nu

Estée Lauder Double Wear Cushion Stick Foundation Anmeldelse Danmark

Min anmeldelse af Estée Lauder Double Wear Nude

Jeg er jo selv stor fan af foundations, som virkelig dækker. Jeg har egentlig ikke nogen særlig god grund – for halvdelen af tiden går jeg ikke engang med makeup. Derfor var det lidt spændende at prøve den her.
Jeg er vild med hvor let den er på huden – den føles virkelig som ingenting. Desuden satte den sig virkelig pænt – ikke for mat, men heller ikke hvor den gled rundt på huden. Fantastisk til jer derude, som vil have et let og simpelt produkt til at dække lidt rødmen eller andre urenheder med.

Dækkeevnen var i princippet også fin for mig – jeg byggede den lidt op på kinderne, hvor jeg er lidt ekstra rød. Men det dækkede den også fint. Og efter jeg var inde med min concealer, så alt perfekt ud.
Den holdte desuden godt på mig – det hjælper så nok også, at den værste sommervarme er ovre. Men selv lidt regn, stod den imod. Det er altid et godt tegn – ingen har lyst til makeup, som glider af ansigtet i en regnbyge.

LÆS OGSÅ: URBAN DECAY ALL NIGHTER FOUNDATION

Hvis I er interesseret i denne skønne foundations, bliver den solgt i Magasin eller matas.dk til 330 kr.
En skøn foundation til jer, som leder efter noget, der holder godt – men ikke er for tungt.

 

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.