fbpx

Estée Lauder Double Wear Nude | den perfekte foundation til tør hud

Posted in Anmeldelser

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

Reklame

Det er efterhånden blevet ret koldt udenfor og os piger, der døjer med tør hud i forvejen har måske virkelig oplevet hvordan sæsonernes skift kan påvirke os. Det har jeg i hvert fald! Og når min hud bliver tør, bliver alle mine favorit foundations næsten umulige at arbejde med på min hud. Men så var det jo heldigt, at der ind af min dør kom tre farver af den helt nye Estée Lauder Double Wear Nude. Estée Lauder Double Wear Nude er den lette version af den (min) højt elskede Double Wear Foundation. Den her er dog en del anderledes – læs hvorfor her!

Psst., der går lige et par dage før jeg finder vinderen af min CND konkurrence – jeg er nemlig på ferie!

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

Mange af jer derude kender nok allerede Estée Lauder Double Wear Foundation. Den er en klassiker hos mange – inklusiv mig selv. Den har en tykkere konsistens sammen med en helt fantastisk dækkeevne. Det ser jo smukt ud med helt mat, ensartet hud. Men hvis man har tør hud og i særdeleshed tørre plamager, er det rigtig svært at få til at se ordentligt ud.

Og her bliver Estée Lauder Double Wear Nude din redning! Det er nemlig den “lette” lillesøster, som ikke giver helt så fuld dækning, men i stedet ligger let på huden og har en mere glødende finish. Og jeg er altså vild med den!

LÆS OGSÅ: ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR HIGHLIGHTER & BRONZER CUSHION STICK

Jeg bruger den sammen med en Beautyblender og som I kan se nedenunder kan jeg let bygge den op. Den starter med en meget let finish, men den bygges nemt op med et lag mere og giver på den måde en medium dækkeevne. Til hverdag er den helt perfekt, da den virkelig ensarter hudens udseende uden at se unaturlig ud.

Nedenunder kan I se mig først påføre et lag og så et andet. Foundationen giver lidt flashback, men der er også 30SPF i – så det må man forvente. Jeg har brugt farven 1N2 Ecru. Jeg er vild med hvordan den ser ud på huden – og vel at mærke hud, som er ufattelig tør i øjeblikket!

Estée Lauder Double Wear Nude Wear

LÆS OGSÅ: ESTÉE LAUDER Double Wear Nude Cushion Stick

Selvom den ser ret dewy ud på billederne, sætter den sig på huden og tørrer ind. Så den behøves faktisk ikke sættes med en pudder. Jeg har ingen problemer haft med holdbarheden – men hvis du har en smule olieret hud, skal den nok helt sikkert sættes. Den påstår at have samme holdbarhed som den originale Double Wear Foundation og den holder fantastisk!

Nedenunder her kan I se de tre farver, jeg har modtaget. Det virker til de læner en smule lysere i farven end den originale Double Wear. Jeg kan i hvert fald sagtens bruge 1N2, selvom jeg normalt er 1N1. Den findes i 18 farver og koster 370 kr. stykket. I kan finde dem hos matas.dk lige her!

Estée Lauder Double Wear Nude Swatches Estée Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup

Som I nok kan fornemme er jeg ret vild med den her foundation – jeg synes den er helt fantastisk på tør hud og virkelig det jeg har trængt til, nu hvor det er blevet så koldt udenfor.
Så leder du efter en foundation, der kan give dig den perfekte hud uden at være tung på huden, så tjek den her ud!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Tina KH

  Meget smukt, der er også lige den der varme gyldne kulør i dem:-)
  Det klæder dig:-)
  Nyd ferien!

  11. oktober 2017 at 22:30
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.