fbpx

Et farvel (og måske på gensyn) fra mig!

Posted in Livsstil

Kære læsere, som I måske har bemærket har jeg været væk fra bloggen i næsten 14 dage. Det er vist den længste pause, jeg nogensinde har haft fra bloggen siden den startede. Der er simpelthen sket så meget i mit liv – jeg er flyttet (igen) og skal derfor til at finde mig på plads endnu en gang. Jeg er flyttet ind i den mest fantastiske lejlighed i København. Men hold nu op, sådan en flytning er altså hård! Og så lige oveni det er jeg lidt presset med en bacheloropgave, der snart står og skal afleveres + lidt andre småfag fra universitet, jeg også lige skal have styr på inden slut maj. Så der sker rigeligt for mig lige nu.

Desværre går det ud over bloggen… Og jeg må indrømme, at jeg har haft rigtig mange tanker de sidste par dage. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg føler den her blog-verden er ved at uddø en smule. Jeg føler nemlig, at jeg har arbejdet hårdere på min blog det sidste halve år end nogensinde før og alligevel har det slet ikke resulteret i flere læsere. Det er jo en smule demotiverende, når man bruger så mange timer på det om ugen. Jeg elsker stadig blogformatet – og jeg elsker at dele alle mine anmeldelser, tanker og billeder med jer. Men jeg kan godt mærke, at jeg er en smule udkørt. For det virker bare ikke som om, at folk læser blogs på samme måde længere.

Derfor kan det godt være, at I ikke vil se mig helt så meget herinde længere. Jeg tænker at prøve at kaste min kærlighed tilbage på Instagram, hvor jeg startede – I er meget velkomne til at følge med her JohanneLovesMakeup. Her opdaterer jeg stadig dagligt og kan mærke, at giver jeg det en indsats, vokser jeg også. Jeg lukker selvfølgelig ikke bloggen eller noget – og kommer der noget interessant, så lover jeg også at dele det med jer herinde! I kan sagtens forvente et indlæg i ny og næ.

Men for nu er det på gensyn! Jeg håber I får en skøn solrig søndag i dag – og jeg glæder mig til at vende tilbage med nyt og spændende indhold, når det føles rigtigt. For det er så vigtigt for mig, at det føles rigtigt! Og ellers følg med på Instagram, hvor jeg opdaterer dagligt og vil rykke meget af den glæde jeg har for blog-mediet med over!

8. april 2018
/
Previous Post

7 Comments

 • Reply Tina

  Tillykke med ny lejlighed:-)
  Jeg ønsker dig god arbejdsstudie med din opgave, gør det godt, det tæller jo meget.
  Desværre har jeg hverken insta eller FB.
  Men venter og ser om du vender tilbage til bloggen.
  Godt forår og god snart sommer og pøj pøj til eksamen:-)

  8. april 2018 at 10:14
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Og ja, det er jo så vigtigt med det skolearbejde – det er jo det, der er min fremtid og ikke bloggen. Men jeg lover at vende tilbage herinde, hvis der er noget jeg slet ikke kan vente med at dele ☺️☺️

   8. april 2018 at 10:47
 • Reply Sissel

  Øv!
  Er vild med din blog og dine anmeldelser! .-(

  / sisselsolsort.dk

  8. april 2018 at 10:45
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg lover, at jeg nok skal vende tilbage, hvis jeg får tiden og lysten igen! Og jeg kan også sagtens finde på at skrive et indlæg i ny og næ, hvis jeg finder på noget interessant ??

   8. april 2018 at 10:47
 • Reply Mia / SortPastel.dk

  Jeg forstår dig virkelig godt! Men er glad for, at du stadig er på Instagram 🙂
  Jeg har selv blogget mindre, fordi der er sygdom i familien, så jeg har bare ikke være motiveret til det. I sidste ende skal man jo kun skrive, hvis man har lysten. Held og lykke med det hele 🙂 ?

  8. april 2018 at 10:59
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg lover at give al min kærlighed til Instagram – for der elsker jeg stadig at dele ting! Og øv, så mister man altså motivationen! Nogle gange kommer ens virkelig liv bare i vejen – og det er helt okay!
   Og i lige måde ?

   8. april 2018 at 11:01
 • Reply Hanna

  Elsk din blog..awesome

  21. august 2018 at 08:27
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.