fbpx

EYELASH SERUM – hvilke kan du vælge?

Posted in Uncategorised

Koreansk Hudpleje Danmark Etude House

Reklame

Som de fleste andre, drømmer jeg altid om længere og tykkere øjenvipper. Fordi jeg bruger vandfast mascara, da mine vipper ellers ikke forbliver bukket, kan det være lidt hårdt at fjerne for vipperne igen. Og selvom jeg prøver at passe på mine vipper, kan det ikke undgås at der falder et par hår af i tide og utide. Så jeg har besluttet mig for, at finde ud af hvilken øjenvippe serum, der kunne være noget værd.

Serum til øjenvipper kan være med til at hjælpe til, at dine vipper får en “bedre start på livet” fordi man lægger det langs øjenvippekanten. Som jeg har forstået har nogle mærker aktive ingredienser og andre er mere end slags balsam, du kan bruge på vipperne.

Jeg har selv købt en fra Etude House, som også ses på billedet. Den skulle være mere plejende for vipperne og hjælpe dem til at gro længere. Jeg er dog alt for dårlig til at få den brugt, men det handler bare om at få det ind i rutinerne. Så jeg øver mig på at huske den hver dag.

Vippeserum findes desuden i mange andre varianter, hvor man blandt andet kan finde Revitalash, M2 Beaute og Long4Lashes. De findes desuden i alle prisklasser, så der kan være rigtig meget at vælge i mellem. Jeg har selv valgt at starte med et billigere produkt – først få at få det ind i min rutine og så se, om det faktisk gør en forskel. For ellers er der jo ingen grund til at investere 1000 kr. til at starte med.

Jeg vil prøve at blive bedre til at bruge min vippe serum fra Etude House, så jeg forhåbentlig en dag kan lave et indlæg til jer, hvor I kan se før og efter billeder. Jeg må i gang for bloggens navn!

Indlæg lavet i samarbejde med Long4Lashes.dk

2. januar 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.