fbpx

EYLURE ØJENVIPPER: mine favoritter

Posted in Anmeldelser

eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur

Nu får jeg endelig mast et indlæg ind om mine absolut yndlings vipper lige i øjeblikket. De kommer fra Eylure, og jeg har disse tre par at vise frem i dag.
Eylures vipper er helt klart oppe i den gode ende hvad kvalitet angår. Vippe “hårene” er super fine og ser slet ikke plastikagtige ud – hvilket er noget af det værste jeg ved, når det gælder falske øjenvipper. For når jeg putter vipper på, skal det altså stadig se naturligt ud – ja, mine vipper bliver usandsynligt lange, men de skal ikke også ligne plastik. De skal have en blødhed og fluffyhed over sig – og det har disse tre par i hvert fald.

eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur

Når man køber et par Eylure vipper får man også en lim og en lille brugsanvisning med til, hvordan disse vipper bruges. Jeg har dog hverken læst brugsanvisningen eller prøvet limen – holder mig altid til min fantastiske Duo-lim (som f.eks. kan købes hos MAC) eller House of Lashes øjenvippelim. Hvis man behandler dem pænt, når man både sætter dem på og tager dem af, kan de godt holde til en del ganges påførelse.
Disse vipper har ca. kostet 60 kr. stykket. De er købt hos FalseEyelashes og ASOS. ASOS er et sted jeg elsker at beautyshoppe – for de har tit mange gode ting og som studerende kan man altid få 10% rabat på det samlede køb. Hos FalsesEyelashes handler man i England, men bestiller man over 150 kr. er fragten fri – og tilmed ret hurtigt. Og de har et enormt stort udvalg til gode priser (kig eventuelt efter Ardell Demi Wispies som også er nogle af mine favoritter).

eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur

Jeg var lidt på bar bund, da jeg skulle bestille disse, så måtte i gang med at google. Det er altid et godt tip – hvis du gerne vil vide hvordan noget ser ud på, så bare google det. Der er så utroligt mange mennesker derude, som rent faktisk gider sidde og tage øjenvipper på kun til fordel for blogbilleder. Sådan bliver jeg nok aldrig.. Men godt andre søde mennesker så findes!
Efter at have googlet mig frem fandt jeg ud af, at de to par jeg skulle prøve var no. 143 og no. 141. De er fra deres Exaggerate kollektion, hvilket nok hentyder til vippernes længde og dramatik.
No. 143 som set ovenover er forholdsvis simple – med de længste hår på midten af øjet og et synligt vippekant. Med dem er man nok nød til at have eyeliner på, for at skjule vippekanten. Disse er mere naturlige sammenlignet med no. 141, som ses nedenunder her.

eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur

No. 141 er lidt mere dramatiske, til gengæld er de også lidt mere “wispie” og tilfældige. Og det må jeg virkelig sige jeg elsker. Først tænkte jeg, at de var alt for lange. Men når man først får dem på, ser de bare vildt godt ud. Her er vippekanten også lidt mere usynlig, hvilket jeg elsker – da jeg ikke har mestret den famøse winged eyeliner endnu. Disse havde jeg faktisk på i mit blogindlæg, hvor jeg viste mit neutral smokey eye. Det indlæg kan du finde lige her. De er gået hen og blevet mine absolut yndlings.

eylure_eyelashes_danmark_falske_øjenvipper_no_143_141_fleur

Det sidste par jeg har købt, fandt jeg tilfældigvis på ASOS, da der var 20% rabat for studerende for et par måneder siden. Disse hedder Fleur Loves 3/4 Length Lash. Fleur er vist nok en beautyguru på Youtube – må indrømme jeg ikke helt kender hende. Men disse øjenvipper er fantastiske. De er super nemme at sætte på, fordi de kun skal på den ydre del af øjenlåget – og alle ved, at det altid er det inderste af vippekanten, der driller. Samtidig er de naturlige, så de blender nemt sammen med ens naturlige vipper, men de giver stadig det der ekstra umphf.
Så en kæmpe stor anbefaling herfra til Eylure øjenvipper og jeg tror selv, at jeg vil prøve at købe nogle fra deres Texture linje og ellers en del flere par af mine nye yndlings no. 141.

logo_b

19. november 2015
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lise Emilia

  En skam du ikke har givet limen en chance, for den er altså eminent god 🙂 Så smid dem endelig ikke ud, så heller have en ekstra med i håndtasken 😉

  Kh Lise Emilia

  19. november 2015 at 12:18
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak for tippet! En gang i mellem er jeg alt for god til at holde mig til det jeg kender. Vil helt sikkert prøve at give limen en chance – jeg har bare altid haft fordomme om de små lim i øjenvipper 😉

   19. november 2015 at 17:01

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.