fbpx

FAVORITTERNE FRA NOVEMBER

Posted in New in (shopping)

november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_bloggerSå er november allerede gået – hold da op, går tiden ikke voldsomt stærkt? Jeg kan slet ikke følge med. Nu er det pludselig vinter og jul, men når man går på universitet er julen og vinteren generelt ikke det sjoveste tidspunkt, hvis man skal til diverse eksaminer. Og det er jeg så heldig at skulle i januar. Så min december kommer nok hovedsagligt til at bestå af at læse jura og gå på arbejde. Jubii.
Men nu handler det om novembers favoritter. Min makeup i denne måned har faktisk været utrolig kedelig – nogen gange har jeg slet ikke motivationen til at gøre noget ud af mig selv hver dag. Især ikke hvis jeg ikke skal se voldsomt mange mennesker. Men nogle favoritter er det alligevel blevet til!

november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_bloggerDisse to læbestifter kan jeg tage med i samtlige af mine favoritter! Det er MAC læbestifter i farverne Kinda Sexy og Jubilee. Kinda Sexy er lidt mere pigmenteret, men Jubilee er skøn at bruge, hvis man ikke ønsker læbestift looket, men blot lidt farve på læberne. Desuden er de jo begge så naturlige som det næsten er muligt.

Min yndlings bronzer i tiden er MAC Mineralize Skinfinish i Give Me Sun! Den har den her skønne finish, som mineralize skinfinish er kendt som. De er ikke helt matte, men de indeholder heller ikke glimmer, så de er bare super gode til at give en naturlig glød, som jeg elsker. Man skal dog bruge en let hånd, da den er meget pigmenteret og svagt orange.

november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_blogger
november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_bloggernovember_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_bloggerEn gammel favorit, jeg har genfundet, er MAC Paint Pot i Painterly (sikke mange MAC produkter i denne måned!). Den er genial at ligge under øjenskygger – den fungerer som en primer, men virker samtidig dækkende, så man kan få den der concealer effekt. Og jeg er klart tilhænger af denne og ikke i farven Soft Ochre, som jeg synes har en alt for gul undertone. Forstår ikke den er så populær?

En parfume, jeg er blevet utrolig vild med er Ellie Saab Le Parfum L’eau Couture, som er en lidt tungere duft end jeg er vant til. Jeg er selv helt vild med lette, blomster dufte som f.eks. Miss Dior Cherie. Denne er også stadig forholdsvis sød og blomster-agtig, men den er alligevel lidt tungere. Og det synes jeg egentlig er ret lækkert om vinteren, så har sørget for at ønske mig flere parfumer i samme stil i julegave. Det er altid godt at have lidt at vælge i mellem!

november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_blogger
november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_blogger november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_bloggerDer er en enkelt highlighter, jeg har genfundet kærligheden til. Den er fra Bobbi Brown og er en Shimmer Brick i Beige. Den er lidt mere varm og gylden end mange af mine andre highlightere, men hvis jeg bruger den med en let hånd og fokusere på de øverste farver, kan jeg sagtens bruge den som highlighter på min vinterlyse hud. Fantastisk farve og jeg elsker konsistensen på disse highlightere!

Til sidst er der en god gammel klassiker, nemlig NARS blush i Orgasm. Det er nok NARS’ mest kendte produkt og det er der en god grund til. Det er en perfekt pink/peach farve med en smule shimmer i. Når jeg har denne på, springer jeg oftest over highlighteren – så jeg ikke kommer til at ligne en diskokugle for meget. Men shimmeret i denne er smukt og forholdsvis naturligt. Og så holder NARS blushes bare så godt på huden – det er virkelig en ting, jeg ville ønske jeg havde nogle flere af.

november_beauty_makeup_favorit_dansk_danmark_blog_blogger
Det var november måneds favoritter. Skriv endelig en kommentar nedenunder, hvis I har noget I bare ikke kunne leve uden i sidste måned.

Følg med på
logo_b

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.