fbpx

FAVORITTERNE FRA SEPTEMBER

Posted in Anmeldelser

September_Makeup_Favoritter_MAC_Hourglass_NARSEn lidt forsinket omgang månedens favoritter – men her er de.

L’oreal Infallible 24H Matte Foundation, som bliver ved med at være min yndlings. Den er perfekt mat og holder hele dagen. Samtidig har den en fantastisk dækkeevne.

Urban Decay Naked Skin Concealer, som har den helt rigtige konsistens, som blender perfekt under øjnene, samtidig med den dækker ret godt. Og skønt, at Urban Decay endelig er åbnet i Århus.

NARS Light Reflecting Setting Powder, som jeg påfører under øjnene med min BeautyBlender. Det sørger for, at min concealer sidder perfekt hele dagen!

Maybelline Lash Sensational Mascara, der giver min vipper en masse lækker fylde. Samtidig er den vandfast, så den tørrer lynhurtigt og sørger for, at mine vipper ser godt ud hele dagen.

Hourglass Ambient Lighting Powder i Luminous Light, som er den perfekte highlighter, når man bare går efter et almindeligt hverdagslook. Ingen synlig glitter, kun et virkelig smukt skær.

September_Makeup_Favoritter_MAC_NARS_HourglassSeptember_Makeup_Favoritter_MAC_NARS

MAC Mineralize Skinfinish i Give Me Sun!, som er en perfekt hverdagsbronzer. Man skal dog bruge den med let hånd, så man ikke bliver alt for orange

NARS Blush i Gina, en skøn orange farvet blush, som passer perfekt sammen med bronzeren. Giver lige det ekstra i den sidste måned med solskin.

MAC læbestift i Kinda Sexy, som er en af de mange perfekte nudes, jeg har. Elsker den giver lidt farve, men samtidig er perfekt til hverdag.

Gerard Cosmetics læbestift i Nude, som også er en helt perfekt nude. En lille smule mere orange end lyserød, men super fed hverdagsfarve. Har også en rigtig god pigmentering.

MAC lipliners i Subculture og Deverish, der passer perfekt med disse læbestifter. Giver en smule kant på læberne og får det hele til at se mere samlet ud.

Clinique Superfine Liner for Brows i Dark Brown, som jeg måtte ned og købe i Matas, da jeg var løbet tør for min Anastasia of Beverly Hills Brow Wiz. Den her er faktisk mindst ligeså god, må jeg ærligt indrømme. Prismæssigt er de dog også meget lige.

September_Makeup_Favoritter_MAC_NARS

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.