fbpx

DAGENS MAKEUP | Forårsinspireret

Posted in Makeup look

Makeup Look ColourPop Telepathy How To Dansk

Her kommer endnu et makeup look. Jeg er selv blevet ret vild med at eksperimentere med nye farver – så det skal selvfølgelig deles med jer. Det er lavet i samarbejde med søde Kamilla fra kamillabrun.dk, hvor vi kom frem til, at det var på tide at få forårsfarverne lidt frem og glemme vinteren. Så her er mit bud på den idé.

Hovedfarven i øjenlooket er fra ColourPop og hedder Telepathy. Den er lavet i samarbejde med KathleenLights fra youtube og det er den vildeste guld/olivengrønne farve jeg har set. Jeg ejer ingen øjenskygger som denne og I kan se swatches af den her fra opslaget i torsdags. Virkelig fed farve! Den er svær at fange på kameraet, så her ser den meget guld/gul ud. I virkeligheden er der langt mere over den end bare en guld farvet øjenskygge.
Men læs med, hvis du gerne vil se flere billeder og en produktliste.

Makeup Look ColourPop Telepathy How To DanskMakeup Look ColourPop Telepathy How To DanskMakeup Look ColourPop Telepathy How To Dansk

Øjne 
MAC Prep + Prime – 24 Hour Eye Shadow Base
Lorac Pro Palette 2 – Nectar og It Brown
MAC øjenskygger – Soft Brown og Brown Script
ColourPop Shadow – Telepathy
Lancôme – Hypnose Mascara
Ardell – Wispies
Anastasia of Beverly Hills – Brow Wiz i Medium Brown

Ansigt 
Chanel – Vitalumiere Aqua Foundation
Cover FX – Custom Cover Drops
Sephora – Bright Future Concealer
Laura Mercier – Translucent Setting Powder
Benefit – Watt’s Up Highlighter
Hourglass – Ambient Lighting Bronzer
Hourglass – Ambient Lighting Blush i Dim Infusion
Marc Jacobs Beauty – #InstaMarc Light Filtering Contour Powder

Læber
Sephora – Cream Lip Stain i 06

Jeg har valgt at bruge Telepathy sammen med varme farver i min globelinje. Jeg har lige så stille opbygget farven fra Soft Brown til mørkere og mørkere brune farver. Desuden har jeg brugt It Brown i det yderste hjørne af øjenlåget for at skabe lidt ekstra dybde.

Makeup Look ColourPop Telepathy How To Dansk Makeup Look ColourPop Telepathy How To DanskMakeup Look ColourPop Telepathy How To Dansk

Jeg er vild med disse varme farver, som både virker lidt mere sommeragtige, men som virkelig også klæder blå øjne. Det har været farver, som jeg har været bange for at bruge før, men nu kan jeg slet ikke få nok af dem. Læberne er holdt rimeligt afslappede – og det er hovedsagligt fordi jeg er forelsket i denne lip stain og kun har den i denne ene farve. Det er en rigtig god matte læbestift som tørrer, men ikke i så voldsom grad at den udtørrer læberne. Jeg må eje flere af denne.

Men jeg håber, at I kunne lide denne uges makeup – og husk at tjekke Kamillas blog ud, da hun er super inspirerende! Rigtig god søndag.

FØLG MED PÅ BLOGLOVIN’ OG FACEBOOK

28. februar 2016
/
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Forårsinspireret makeuplook | Kamilla Brun

  […] I dag skal jeg vise jer min version af et forårslook, jeg har i dette indlæg samarbejdet med Johanne Kristensen, som blogger på https://www.johannelovesmakeup.dk. Vi har hver især kommet op med hver vores fortolkning af et forårslook – hvis i kunne tænke jer at se hvad Johanne har kommet op med, så se hendes indlæg HER. […]

  28. februar 2016 at 09:40
 • Reply Line

  Ej altså hvor er jeg også vild med de vipper. De er så smukke til dig – jeg må fluks have fat på dem!! 😀

  29. februar 2016 at 08:25
  • Reply JohanneKristensen

   Åh, tusind tak! Jeg har selv skulle vænne mig til dem – men da jeg først fik dem klippet godt til, er jeg blevet så vilde med dem! 😀

   29. februar 2016 at 09:00
 • Reply Elsa Alves

  Where do you get Colourpop?

  17. april 2016 at 23:56
  • Reply JohanneKristensen

   I buy it through a website called ShopUSA, where ColourPop delivers to them in the US and then ShopUSA sends it to me here in Denmark.

   18. april 2016 at 08:39

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.