fbpx

Fordele og ulemper ved shopping..

Posted in Uncategorised

Reklame.

Jeg tænker, at det ikke er nogen hemmelighed, at jeg er tosset med at shoppe. Både på internettet og i fysiske butikker. Selvom udvalget måske ikke er så stort i butikkerne her i min by, Århus, så er der altså noget specielt ved at gå ned i en fysisk butik og få en service, som både hjælper, guider og overtaler en. Det er noget af det allerbedste jeg ved – især hvis jeg så føler, at jeg er kommet hjem med et produkt, som jeg ikke havde regnet med, men som jeg glæder mig til at få i brug. Og her taler vi naturligvis mest om makeupshopping. I alt andet shopping handler jeg meget sporadisk og ved aldrig hvad jeg kommer hjem med. Men det gør jeg altså i makeupverdenen. Så når en salgsansat får man overtalt til at prøve noget andet end jeg forventede er ret imponerende.

Det vigtigste for mig er derfor, at jeg snakker med en salgsansat, som jeg føler har den ekstra viden, jeg mangler. Og som rent faktisk interesserer sig for at give den videre til mig og hjælpe mig bedst på vej. Dette kan desværre halte lidt i nogle butikker og jeg har mange gange oplevet, at jeg faktisk har vist mere om de produkter, som bliver solgt, end de ansatte selv. Det er der ingen, som synes er særlig sjovt.

For at dæmme op for det, kan man jo videreuddanne sig til salgsleder. En salgsleder uddannelse kan være med til at give den ekstra viden og forbedre salgsledere til at sælge bedre og på den måde give en bedre service til mig som kunde. En salgslederuddannelse er derfor noget, som jeg vil anbefale til nogle af de håbløse ansatte, jeg til tider har mødt i diverse butikker. Læs mere om uddannelsen her.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med nordicexecutiveacademy.dk

20. marts 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.