fbpx

FOUNDATIONS | mine fire favoritter

Posted in Anmeldelser

Favorit Foundations fra Chanel L'oreal MAC Laura MercierHer vil jeg komme med et lille indlæg om mine yndlings foundations for tiden. Jeg har prøvet en masse gennem de sidste par år, nogle kan jeg huske bedre end andre.
Det jeg oftest går efter i en foundation er en god holdbarhed, medium dækevne og den må gerne give en dewy finish. Selvfølgelig kan jeg til tider også godt lide at være mat, og det har jeg også foundations til. Disse fire er mine yndlings i min nuværende samling af foundations.

Chanel Vitalumiere Aqua Foundation

Chanel Vitalumiere Aqua i farven Beige

Chanel Vitalumiere Aqua er en fantastisk foundation, hvis man ønsker et dewy look. Den giver en virkelig god finish, samtidig med at den er nem at håndtere og fordele i ansigtet.
Dog ville jeg ønske, at dækevnen var en smule bedre. Jeg føler til tider, at jeg skal bruge meget produkt for at få den til at dække nok – og det gør en smule ondt, når man tænker på prisen.
Holdbarheden er god, hvis man bare sørger for at putte den på gennemfugtet hud.

Den kan købes i Matas og steder, hvor de ellers forhandler Chanel til ca. 320 kr.

Loreal Lumi Magique Foundations

L’oreal Lumi Magique i farven W3

L’oreal Lumi Magique har virkelig overrasket mig positivt. Der var nemlig en lang periode hvor jeg gik udenom “drugstore” foundations, såsom L’oreal, Maybelline og så videre. Dem jeg havde prøvet tidligere var simpelthen ikke gode nok.
Men så hørte jeg nærmest kun ros om L’oreals foundations, så dem kastede jeg mig over. Her er det Lumi Magique, men også True Match er en af mine favoritter.
Lumi Magique har en fantastisk finish – faktisk bedre end den fra Chanel. Der er intet glimmer eller lignende i, men den får virkelig huden til at skinne naturligt indefra. Samtidig har den en god dækevne og holder hele dagen. Desværre er denne her lidt for mørk i forhold til min hud lige nu og jeg har ikke fået købt en ny. Så selvom jeg ikke bruger den lige i øjeblikket, kan jeg ikke vente til jeg bliver lidt mere sommerbrun og kan tage den i brug igen.

L’oreal Lumi Magique kan købes i Matas og en hel del andre steder. Den koster ca. 116 kr.

MAC Face and Body Foundation Foundations Favoritter

MAC Face and Body Foundation i farven C1

MAC Face and Body Foundation er et ret nyt indkøb for mig, men jeg synes den fortjener en plads her. For jeg har haft den på konstant, siden jeg købte den. Selve foundationen er meget tynd og kan ligges på i et fint tyndt lag. Dette giver selvfølgelig en minimal dækning, men ved at lægge endnu et lag på, får jeg et tilfredsstillende resultat.
Holdbarheden er enormt god – jeg er virkelig imponeret over, hvordan den nærmest sidder fast i ansigtet på en. Det kan lyde lidt uhyggeligt, men alle vil jo gerne have en god holdbarhed, ikke? Samtidig kan den fås i to størrelser, hvor den store faktisk er ret billig i forhold til mængden af produktet.
En ny sikker vinder for mig.

Kan købes på MACCOSMETICS.DK og steder, hvor de forhandler MAC. Fås i 50 ml til 225 kr. eller 120 ml til 295 kr.

Laura Mercier Silk Creme Foundations Favorit

Laura Mercier Silk Creme Foundation i farven Rose Ivory

Laura Mercier Silk Creme Foundation er en af mine yndlings foundations of all time. Den dækker så super godt, at man kun behøves en mængde på størrelse med en stor ært for at dække hele ansigtet.
Den har dog en forholdsvis mat finish, men som jo altid kan hjælpes lidt på vej med illuminating primer eller highlighting. Men med den dækevne, klarer jeg ikke.
Holdbarheden på huden er enormt god og føler også, at den vil være god til folk med mere fedtet hud.

Silk Creme Foundation er lidt svær at få fat i som dansker – min er købt i London. Men den kan faktisk fås på SPACENK.CO.UK til ca. 350 kr.

Foundations, som jeg ikke har nævnt her, men som stadig er favoritter hos mig kan nævnes MAC Studio Fix Fluid, Make Up For Ever HD Foundation og L’oreal True Match Foundation.

 

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.