fbpx

Fredagsshopping hos Feel Unique

Posted in Guide

Feel Unique Shopping Danmark
Billederne er lånt fra feelunique.com

Sidder I og keder jer på sådan en fredag? Det er jo en ny måned og hvad er så bedre end at kigge lidt på nogle af alle de lækre ting, man kan købe på internettet? Jeg kan i hvert fald mærke det krible i fingrene for at shoppe lidt på nettet.
Jeg har været forbi www.feelunique.com…
Indlægget indeholder affiliate links

NYX Lingerie Liquid Lipstick til 61,75 kr. De har virkelig mange farver på lager lige nu og jeg har kun hørt virkelig godt om dem. De perfekte liquid lipsticks til budget.

Urban Decay Moondust Palette til 299,25 kr. Jeg har selv allerede denne palette og den er simpelthen så smuk! Perfekt til jer som ikke kan få glitter nok. Den kan ikke købes i Danmark endnu – så oplagt mulighed for at være lidt hurtigt ude.

Real Techniques Miracle Complexion Duo Pack til 83,13 kr. Disse makeupsvampe er i mine øjne på højde med den originale BeautyBlender – bare billigere. De er ret fantastiske og her findes de til en god pris!

Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray til 188,10 kr. Et af mine absolut favorit produkter til at få min makeup til at holde længere. Man sprøjter den over makeuppen, når man er helt færdig og så hjælper den med at få det hele til at blive på huden.

LÆS OGSÅ: Hvor shopper jeg? Tarte, ColourPop, Hourglass…

Urban Decay All Nighter Foundation til 256,50 kr. Som nævnt i mine august favoritter, er det min nye favorit foundation. Den er ikke kommet til salg i Danmark endnu (men gør lige om lidt!), men her kan du få fat i den lidt før.

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection Shampoo & Conditioner til 152,95 kr. Det her er min favorit shampoo og balsam. Den er perfekt til tørt hår og jeg har aldrig oplevet mit hår blødere. Nu er jeg løbet tør for balsamen, så jeg skal vist have købt nogle nye.

TheBalm Meet Matt(e) Hughes Long Lasting Liquid Lipstick til 108,78 kr. Endnu en liquid lipstick, som jeg har hørt de bedste ting om. Der er en masse naturlige farver, som jeg tror de fleste vil elske.

TheBalm Meet Matt(e) Nude – Nude Matte Eyeshadow Palette til 302,58 kr. Jeg er så fascineret af TheBalm og det er for dårligt, at jeg har prøvet så lidt fra dem. Disse øjenskyggepaletter er så fine og de laver mange forskellige. Den her er især lækker med alle de matte, varme farver. Haps!

LÆS OGSÅ: SHOPPING GUIDE | LookFantastic.dk

Hvis I samtidig bruger koden WATERMELON kan I få 10 % ekstra af de fleste varer – også dem på udsalg. Koden gælder til d. 5. september 2016. Jeg håber I blev lidt inspireret – Feel Unique er i hvert fald en hjemmeside med virkeligt mange lækre mærker. Det er jeg selv virkelig god til at glemme. God weekend!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.