fbpx

GLÆDELIG JUL | 5 indlæg, der fortjener at blive læst igen

Posted in Guide

Glædelig Jul Johanne Loves MakeupGlædelig jul til alle jer kære læsere! Tusind tak fordi I gider læse med – og jeg håber selvfølgelig I får en fantastisk jul med alle jeres nærmeste.
Jeg skal selv have en meget afslappet jul med min kæreste og mor. Og uden de store traditioner har jeg indtil videre brugt dagen på lidt eksamenslæsning, morgenmad og en fotosession af min kat. Jeg tror ikke helt, at han kan mærke den samme juleglæde som mig. Desværre. Men på den anden side – nu ligger han ved computeren og kan ikke få opmærksomhed nok. Åh, hvor er katte dog herlige!

Men som sagt, jeg håber I får en skøn dag og aften med jeres familier. Julen er altid så hyggelig – næsten ligegyldigt hvordan den bliver fejret. Med den gode mad, de mange stearinlys og gaverne. Juuhuu – jeg glæder mig altså!

Glædelig jul – 5 indlæg, der fortjener at blive læst igen

Men jeg tænker, at der måske sidder nogle af jer derude, som mangler lidt underholdning. Timerne kan jo være lidt lange til i aften – og det skal jo ikke gå til spilde. Så jeg har fundet fem indlæg frem til jer, som har fortjent at blive læst (eller genlæst!).

TIPS TIL TOUCH UPS | Få din makeup til at holde hele dagen ,
hvis I nu mangler lidt tips til at få makeuppen til at holde hele dagen lang i juledagene.

MAKEUPGEEK ØJENSKYGGER | anmeldelse ,
hvis I vil kigge nærmere på min samling af Makeup Geek øjenskygger.

MIN HIGHLIGHTER SAMLING ,
hvis I vil have lidt ekstra glow til de her dage. Jeg elskere highlightere og kan stadig ikke få nok.

Anastasia Beverly Hills MODERN RENAISSANCE ,
en af de smukkeste paletter fra i år, som fortjener alt den kærlighed, den overhovedet kan få.

PICTORIAL | Julelook med Urban Decay Naked ,
som var mit bud på den perfekte julemakeup. Min bliver måske lidt mere nedtonet i år – men hvem elsker ikke røde læber?

Glædelig jul alle sammen! Må I få nogle skønne dage med jeres nærmeste og få alle de gaver, I har drømt om!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

24. december 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.