fbpx

GOODIEBOX Beauty Resolutions i januar

Posted in New in (shopping)

Goodiebox Beauty Resolutions Januar Danmark AnmeldelseSå kommer jeg endelig med min anmeldelse af Goodiebox Beauty Resolutions boksen fra januar. Min januar har mildest talt været stresset fyldt med eksamenslæsning og eksamen. Heldigvis er det hele endelig overstået nu og jeg har en hel uges fri, før studiet starter op igen. Og så er der jo intet mere passende end at nyde nogle af de produkter, jeg har modtaget i denne måneds Goodiebox Beauty Resolutions.

Hvis I godt kunne tænke jer at prøve Goodiebox, så kan I købe dem lige her! I får en boks om måneden til 169 kr. inkl. fragt og håndtering. For de 169 kr. får du så tilgengæld produkter af en værdi af 550 kr. hver måned. Det er jo nærmest en lille gave til dig selv hver måned. 
Du kan også læse om alle de bokse, jeg tidligere har modtaget lige her….

Goodiebox Beauty Resolutions Januar Danmark Anmeldelse

GOODIEBOX Beauty Resolutions i januar

Månedens tema passer perfekt til alle de tanker, man kan rende rundt med i januar. Det er et nyt og en ny start. I månedens Goodiebox Beauty Resolutions får du hele syv produkter.

GOSH Overnight Primer Oil Essence, full size

Et produkt, jeg ikke selv kender meget til. Men jeg er spændt på at prøve det af. Det er en primer oil, som man bruger natten før og på den måde vågner op med blød og gennemfugtet hud. Det er jo alt min hud beder om i øjeblikket, så glæder mig til at teste den af. Vejl. udsalgspris er 159,95 kr.

THE BODY SHOP All-In-One Instablur Eyes, full size

Jeg har hørt enormt mange gode ting om denne primer – og også den, man bruger til ansigtet. Det er en primer til øjenlågene, som både får din øjenskygge til at holde længere og skjule tydelige blodårer og andet, man kan døje med på øjenlågene. Den kan også bruges under øjnene før en concealer. Vejl. udsalgspris er 155 kr.

NATURA SIBERICA Oblepikha Hand Cream, full size

En lækker, naturlig håndcreme. Hvad mere har man brug for i de her kolde vintermåneder? Den her fedter ikke, dufter skønt og sørger for smukke, gennemfugtede hænder gennem hele vinteren. Vejl. udsalgspris er 29 kr.

INVISIBOBBLE The Traceless Hair Ring, full size

Jeg elsker de her sjove elastikker, som er ekstra skånsomme mod håret, så man undgår for meget slid og knækkede hår. Man får tre med i pakken – og helt ærligt, mangler vi ikke alle elastikker? Elastikker er som hårnåle – man har aldrig nogen, når man skal bruge dem. Vejl. udsalgspris er 39 kr.

ÊTRE BELLE SHEET MASK Hydra Power Mask

Jeg glæder mig enormt til at prøve denne maske af. Den indeholder nemlig hyaluron, som er noget af det mest fugtgivende, du kan finde til huden. Og det har min hud altid godt af! Der er tre trin i denne maske, så lidt anderledes end en almindelig sheet maske. Vejl. udsalgspris for 5 er 245 kr.

NIVEA Essentials Facial Cleansing Wipes

Jeg er faktisk lige løbet tør for disse, så det kunne ikke passe bedre. De er perfekte til at friske huden op eller, som jeg gør – har dem liggende inde ved mit makeupbord parat til at kæmpe mod en skæv flydende eyeliner eller klattet mascara. De klarer den nemt.

LOOK LIPS Lipgloss, full size

En fin, sart lyserød lipgloss, som man vel altid har brug for. Lipgloss er jo modsætningen til de utroligt populære matte læber – men måske vender trenden i 2017? Der er i hvert fald noget lækkert over helt skinnende, juicy læber. Vejl. udsalgspris for denne er 99 kr.

Goodiebox Beauty Resolutions Januar Danmark Anmeldelse

Så kom jeg igennem de syv lækre produkter fra denne måneds Goodiebox. Jeg er vild med denne lille overraskelse en gang om måneden – især når jeg får lov til at prøve mærker, som jeg ellers slet ikke ville kende eller prøver. Desuden er folkene bag Goodiebox så søde og rare – og har kun hørt gode ting om deres kundeservice. Det betyder også meget!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram


Goodiebox er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

25. januar 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.