fbpx

GOODIEBOX by Magasin

Posted in New in (shopping)

Goodiebox by Magasin OktoberLad os bruge denne onsdag til at se lidt nærmere på månedens Goodiebox. Dette er stadig en forholdsvis ny boks for mig – det er kun den anden, jeg modtager. Indtil videre er jeg meget tilfreds og denne Goodiebox by Magasin er for vild. Det må kunne overtale selv de fleste skeptiker…

Denne måneds Goodiebox er lavet i samarbejde med Magasin med fokus på innovative og luksuriøse produkter. Det passer desuden perfekt sammen med åbningen af Skandinaviens største beauty univers, som Magasin åbner op for på fredag d. 28. oktober. Så fedt! Men lad os kigge lidt på denne måneds Goodiebox.

Balance Me Instant Lift Pore Minimiser

Alt der hedder noget med pore og minimiser, er jeg fan af. Dette er ikke som sådan en primer – men kan sagtens bruges som en. Det er jo også fristende at bruge denne uden makeup, hvis man bare ønsker en lidt glattere hud. Produktet er full size og har en vejlende udsalgspris på 200 kr.

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner Serum

I disse tider er der virkelig meget fokus på lange smukke øjenvipper – og hvis det er noget du drømmer om, så er dette produkt din ven. Efter to uger skulle man allerede kunne se forskel på vippernes længde, hvis man bruger den hverdag. Jeg er faktisk ved at forberede en test til jer af Revitalash – så vi kan finde ud af, hvordan og hvor meget sådan et produkt virker. Der er 1 ml og det skulle være nok til to måneders behandling. Vejl. udsalgspris er 399 kr. for denne størrelse produkt

Glow Quick Treat

Dette er en fingermaske, hvor man blot skal bruge vand og så kan man nemt fjerne makeuppen med dem. Det er et genialt produkt – hvis ens makeup i hvert fald ikke er alt for vandfast. Men den er god på dage, hvor det bare gerne må gå lidt nemt og hurtigt. Der er fibre i den som er 30 gangen tyndere end vatrondeller og derfor får man både en dybdegående afrensning og en mild eksfoliering af huden. Lækkert. Vejl. udsalgspris er 149 kr.

Miqura Golden Modeling Mask

Endnu et full size produkt – denne gang en maske, som giver en spa oplevelse derhjemme. De aktive ingredienser giver en opstrammet hud samt reducerer misfarvninger og pigmentforandringer. Jeg er ret spændt på at give denne maske et forsøg. Det lyder i hvert fald meget interessant. Den vejl. udsalgspris er 125 kr.

The Body Shop Limited Edition Spiced Apple Body Butter

Til sidst er der et lille lækkert produkt fra The Body Shop. Mange kender nok deres body butters og denne er vel en slags juleudgave. Den dufter af æbler og kanel – meget juleagtigt i mine øjne. En sød lille størrelse, som er perfekt at tage med sig på ferie eller i tasken, hvis man har brug for den gode, rige fugt den giver til huden.

Goodiebox by Magasin Oktober

Jeg er ovenud tilfreds med denne måneds Goodiebox. Mange af produkterne er full size og det er alle produkter, jeg forestiller mig at kunne bruge op. Det største hit er helt sikker Revitalash, da jeg har hørt enormt gode ting om dets virkning på øjenvipperne. Jeg lover, at få sat min test i gang, så der om en måneds tid kan komme en anmeldelse på bloggen. Hvem drømmer ikke om længere øjenvipper?

Hvis I godt kunne tænke jer at få fingrene i Goodiebox, så koster det 159 kr. om måneden for både boksen og fragt/håndtering. Det må siges at være en god pris for den værdi af produkterne, man så modtager hver måned.
I kan finde Goodiebox lige her!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Goodiebox er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.