fbpx

GOODIEBOX | Cheer Up!

Posted in New in (shopping)

Reklame

Det er ikke en rigtig måned uden at vi snakker lidt om månedens Goodiebox, er det? Månedens Goodiebox har navnet Cheer Up! – og det er vel det perfekte tema til januars boks. En måned hvor ALLE har fortjent lidt ekstra selvforkælelse. Månedens boks er desuden en af mine favoritter længe fyldt med produkter, som jeg slet ikke kan vente med at bruge. Vil du læse om tidligere måneders Goodiebox, så klik her!

Goodiebox Cheer Up Januar 2018

Goodiebox Cheer Up!

Goodiebox Cheer Up! er naturligvis fyldt med alle de produkter, som både gør os lidt gladere og lidt smukkere. Her er en god blanding til krop, ansigt og makeup. Og ud af 7 produkter, får man faktisk hele 6 (!) full size produkter. I kan selv købe månedens boks her for kun 169 kr. om måneden inkl. fragt (reklamelink).

Coolcare Dry Brush Body (full size)

Jeg har hørt en masse om tørbørstning, men har hverken ejet børsten eller rigtig sat mig ind i det. Nu har jeg i hvert fald børsten, så nu vil jeg prøve at få sat gang i blodcirkulationen over hele kroppen og give min hud en god eksfoliering.

Balance Me Radiance Face Oil

Hej januar, hej vintertør hud! En olie til ansigtet er den perfekte måde at bekæmpe tør hud – og så er olie helt fantastisk til også at massere ansigtet med, hvis man gerne vil forebygge rynker. Denne olie kan bruges både morgen og aften eller efter behov.

Comme Deux Paint Mask #Pinkpaint (full size)

Har I hørt om Comme Deux? Det er udviklet hos Goodiebox selv og består indtil videre af to forskellige produkter, denne maske og en serum booster. Begge produkter er udviklet i tre forskellige versioner til forskellige hudtyper. Min er selvfølgelig til tør hud (yes!) og giver næring og fugt på bare 15 minutter.

Sunstar GUM Soft Picks Advanced (full size)

Tandstikker er måske ikke det mest sindsoprivende i verden, men de er jo ret lækre at have. Både at have med i tasken, hvis man får noget fast mellem tænderne eller bare bruger dem til at rense godt mellem tænderne med.

Figs & Rouge Invisible Pores Night Detox Serum (full size)

Et natserum, der hjælper med at give dig en glad hud ved at arbejde i dybden og minimerer porer samtidig med den giver en fin glød. Det lyder som et ret lækkert natteserum, som min hud sikkert ville sætte pris på. Serummet bruges inden natcremen.

Sleek Makeup Créme To Powder Blush (full size)

Jeg synes Sleek Makeup laver nogle rigtig fine ting – især i forhold til prisen på deres produkter. Dette er en cremeblush, som forvandler sig til pudder på huden. Farven er lidt skarp, men når man prøver den på kan man tydeligt se, at den ikke er alt for pigmenteret og derfor rigtig nem at bruge.

Carmex Original Lip Balm (full size)

Carmex er en kultklassiker og jeg kender mange, som sværger til den her læbepomade. Den indeholder menthol, som frisker op og giver en kølende effekt på læberne. Men er jeg den eneste, der ikke er kæmpe fan af menthol i læbepomade? Jeg kender så mange, der elsker det. Jeg synes bare det føles lidt voldsomt på læberne. Men – ikke destomindre har jeg brugt en del Carmex og den gennemfugter virkelig læberne.

Det var de 7 produkter i månedens Goodiebox Cheer Up! Boksen har faktisk en værdi af hele 786 kr. og lige nu kan du købe den inde hos Goodiebox med rabatkoden SELVFORKÆLELSE og så får du det andet produkt fra Comme Deux med, nemlig deres Serum Booster til en værdi af 249 kr. Så for 169 kr. har du pludselig produkter for 1035 kr.

Jeg glæder mig selv allermest til at få prøvet tørbørstning, den lækre Balance Me olie og selvfølgelig Comme Deux masken.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

26. januar 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.