fbpx

GOODIEBOX | Dancing Queen

Posted in New in (shopping)

Goodiebox Dancing Queen December 2017

Reklame

December er kommet (og næsten gået) og derfor skal vi naturligvis se nærmere på månedens Goodiebox, som har temaet Dancing Queen og ser en smule anderledes ud end den plejer.

Jeg var så heldig at være inviteret ind til Goodiebox for at kigge nærmere på deres nye design af bokse – OG få lov til at pakke min egen, hvilket var ret hyggeligt. Men deres design er nok det mest spændende for jer. Den kommer nemlig i en fin kasse, hvor man i stedet for at løfte et låg, skal trække den ud. Det gør den nemmere at åbne og samtidig ideel til at bruge til opbevaring. Ellers ligner alt sig selv – og nedenunder her kan I læse meget mere om december og Goodiebox Dancing Queen månedens boks…

Vil I læse om tidligere måneders bokse, så klik her!

Goodiebox Dancing Queen December 2017

Goodiebox Dancing Queen – december 2017

Det er årets sidste Goodiebox og samtidig er det en rigtig festlig måned for mange. Det har Goodiebox taget godt hånd om ved at lave en boks med både lidt til huden, ansigtet og makeuppen. I kan finde jeres egen Goodiebox Dancing Queen lige her (reklamelink) til 169 kr. inkl. fragt og håndtering.

Vichy Spa Shower Gel-Oil

Der er tre forskellige produkter med i denne måneds Goodiebox – men denne gang var jeg så heldig selv at kunne vælge. En shower gel-oil lyder akkurat som noget min hud har brug for i de her kolde decemberdage, og jeg tror da også den skal med i min rejsetaske hjem til jul.

Aurelia Miracle Cleanser & Cloth

En lækker cleanser, som sørger for at fjerne makeuppen efter en lang dag og samtidig rense i dybden. Der er en antibakteriel ansigtsklud med, som både bruges til at rengøre huden og samtidig give en mild eksfoliering. Aurelia har jeg kun hørt rigtig mange gode ting om!

Percy & Reed Perfecting Wonder Balm

En leave-in treatment, som giver dit hår alt det fugt og glans du har brug for til alle julens fester. Samtidig sørger den for at din hårstyling holder længere. Den skal i fugtigt hår og giver så en hjælpende hånd til det perfekte hår.

Goodiebox Dancing Queen December 2017 Goodiebox Dancing Queen December 2017

Teeez Spectrum of Stars Eyeshadow (full size)

En fin lille øjenskygge, som er kommet ud til jer i mange farver. Jeg var heldig at få lov til at se dem alle og valgte faktisk selv den her sarte lilla farve. Længere nede kan I se swatches af den og den er simpelthen så smuk! Emballagen er også rigtig fin – en lille guld bold.

Doucce Fierce and Fine Graphic Liner, Black (full size)

Man har altid brug for en flydende eyeliner! Især en der er sort. Det er et makeupprodukt, som de fleste kan bruge og skal man til fest, er det altså altid lidt lækkert at kunne smide en sort eyeliner på. Den her har en blød applikator, som gør den virkelig let at arbejde med – selv for en nybegynder!

Laritzy Lip Stix, Scarlet (full size)

Lidt farve på læberne er altid godt og rød klæder næsten alle. Derfor er den her lip stix perfekt til julens fester for at give lidt ekstra pop. Den er rød uden at være for voldsom, så er man ikke så modig kan den også nemt duppes på læberne og bare give en smule kulør til læberne.

Nedenunder kan I se swatches af de tre produkter, jeg lige har skrevet lidt om.

Goodiebox Dancing Queen December 2017

Den her Goodiebox Dancing Queen har bestemt gjort mig parat til julen og alle dens fester. De bedste produkter for mig i denne måneds boks er helt sikkert Vichy Spa Shower-Oil og den smukke øjenskygge fra Teeez, som er en farve der selv er speciel i min samling.

Og husk, I kan selv tilmelde jer Goodiebox her for 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering (reklamelink). Måske en ideel julegave til dig selv?

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

20. december 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.