fbpx

GOODIEBOX | Danish Beauty Awards 2018

Posted in New in (shopping)

Goodiebox Danish Beauty Awards 2018

Modtaget i gave

Det er blevet tid til endnu en Goodiebox – og hvilken Goodiebox det dog er denne gang! Goodiebox fejrer nemlig Danish Beauty Awards 2018 og derfor er boksen fyldt med de lækreste produkter, hvor faktisk fire af dem er full size. Og derfor har boksen også en værdi på hele 1092 kr.

I kan finde jeres egen Goodiebox her (reklamelink) til kun 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering. Så får I en boks tilsendt hver måned propfyldt med lækkerier. Og I kan selvfølgelig også se tidligere indlæg om Goodiebox lige her!

Goodiebox Danish Beauty Awards 2018

Goodiebox Danish Beauty Awards 2018

Denne måneds Goodiebox er som sagt inspireret af Danish Beauty Awards – og faktisk er produkterne i denne måneds boks, netop de produkter som er nomineret i Goodiebox Prisen til årets show. Derfor skal jer derude, der har modtaget boksen også ind og stemme på jeres favorit, så den kan vinde prisen.
Men lad os se nærmere på månedens skønheder.

Zenz N0. 03 Treatment Pure (full size)

Dette er en hårkur fra Zenz, som både er Allergy Certified og svanemærket og giver salonkvalitet derhjemme. Den styrker hovedbund og hår med nærende avocadoolie og aloe vera. Den skal sidde i 30 minutter i rent, fugtigt hår. Jeg elsker en god hårkur (selvom jeg ikke er den bedste til at få dem brugt…) Men jeg har hørt virkelig gode ting om den her!

Comme Deux Serum Booster (full size)

Et produkt, jeg allerede kender godt til, jeg har den nemlig i den lyserøde farve allerede. Så det er skønt også at have den gule nu, som lover purify & glow. Denne bruger man to dråber til at blande i sin favorit olie, fugtighedscreme eller sin foundation. Den kan også bruges alene, hvis man ønsker det.

Jorgobé Hand Cream (full size)

En skøn håndcreme fra Jorgobé med små perler af koncenteret A og E-vitamin, som sammen med hvid te-ekstrakt. Den lover at give fugt i op til 72 timer og jeg glæder mig til at bruge den til mine vintertørre hænder, som ikke kan lide alle de vejrskifte.

Rodial Dragon’s Blood XXL Lip Plumper (full size)

Lip plumpers er altid sådan en ting, man er til ellers er man det ikke. Denne giver dog både fugt og næring til læberne, mens den plumper op ved hjælp af chili. Jeg er ikke altid den største fan af lip plumpers, da smerten ikke er det værd. Især med chili.. Puha. Men jeg må jo hellere teste den alligevel.

Carven Le Parfum L’Eau

Det eneste produkt, der ikke er full size, er denne skønne rejsestørrelse parfume. Jeg har først fornyeligt lært Carven at kende. Men det er virkelig nogle smukke parfumer, de laver. Og de holder fantastisk på huden! Denne er let og feminin med et strejf af blomster og cremede undertoner, som passer perfekt til foråret.

Carven Le Parfum Goodiebox Danish Beauty Awards 2018

Og så vil jeg lige slå et slag for den smukke, smukke indpakning Goodiebox har lavet til denne gang. For det første har jeg været vild med kassens form siden jeg så den første gang hos Goodiebox. Og denne gang med de smukke blomster – wow, hvor er den smuk! Sådan en kasse har man virkelig lyst til at have stående fremme! Og husk, I kan selv nå at få fingrene i denne måneds boks (men jeg tror I skal være hurtige) lige her! (reklamelink)

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

26. marts 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.