fbpx

GOODIEBOX Five Years

Posted in New in (shopping)

Goodiebox five years anmeldelseDet er blevet tid til at kigge nærmere på månedens GOODIEBOX – og denne gang er den speciel. For det er nemlig GOODIEBOX five years, som er deres fødselsdagsboks, der fejrer fem år med masser af skønhedsprodukter og spændende nye produkter.

Jeg har jo ikke været med så længe – det er vel snart et lille halvt års tid. Men jeg har været så glad for disse bokse. Der har virkelig været mulighed for at finde nye favoritter og så er jeg vild med boksen er dansk. Læs med nedenunder for at høre meget mere om denne fantastiske GOODIEBOX five years fødselsdagsedition.

Sleek Makeup i-Divine Au Natural

GOODIEBOX five years …

Der er nogle helt vildt skønne produkter med i denne måneds boks – og det er jo naturligvis for at fejre fødselsdagen på bedste vis. Der er fem produkter med i denne måneds boks, som alle er full size. Læs mere om dem her;

Sleek Makeup i-Divine i Au Natural

Den bedste overraskelse i mine øjne. En smuk øjenskyggepalette fra Sleek, som jo i forvejen er en favorit hos mig. Den koster 99 kr. i vejl. udsalgspris og indeholder de smukkeste farver.

Luxie Beauty Round Blender Brush

Luxie er jo en af den slags mærker, man kender fra Youtube. Smukke, lyserøde og guld makeupbørster. Og makeupbørster kan man jo altid bruge! Jeg glæder mig til at teste denne her lidt mere af. Den koster 89 kr. i vejl. udsalgspris.

Emite Makeup Diamond Cream

Dette er en creme-highlighter i en smuk, hvid farve. Sådan en fungerer jo perfekt under foundation eller som base for at give ens highlighter endnu mere power. Denne koster hele 200 kr. i vejl. udsalgspris.

Hevi Body Sugaring

Virkelig et spændende produkt, som jeg aldrig har prøvet før. Har hørt rigtig mange gode ting om sugaring – men tænkte ikke det var noget man som sådan kunne gøre selv. Jeg må teste den her af – og se hvor smertefuldt det er. Den koster 69 kr. i vejl. udsalgspris.

Unani Dermo Defense Face Mask

Jeg elsker altid ansigtsmasker. Den her skulle virke kølende og fugtgivende, hvilket både er skønt om morgenen og aftenen. Det er en full size og man får rigtig meget produkt. Den koster 119 kr. i vejl. udsalgspris.
Goodiebox five years Emite MakeupGoodiebox five years Hevi

Så kom jeg igennem de fem skønne produkter i denne måneds GOODIEBOX five years. Man må sige, at de får fejret deres fødselsdag med maner – og jeg er fan af alle produkterne. Det er den slags produkter, man slet ikke kan vente med at tage i brug. Specielt glæder jeg mig Sleek paletten – og hvem ved? Måske dukker der et indlæg op med den på bloggen.

Hvis I kunne tænke jeres egen Goodiebox, så kan I finde dem lige her til kun 169 kr. om måneden for en skøn boks med fragt og håndtering.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Goodiebox er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

22. februar 2017
/
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Sara Lindenskov

  Hej Johanne! Ved du, om man kan købe Sleekpaletten nogle steder (enten butik eller online)? Den er virkelig smuk!

  22. februar 2017 at 15:28
 • Reply Anne Mette

  Lyder spændende med den goodiebox, men ved du om den også indeholder hårprodukter , det vil jeg helst undgå da jeg er frisør og prøver rigeligt ;)… Så hvis jeg er heldig og den ikke gør, skal den da klart bestilles 🙂

  26. februar 2017 at 22:33
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg tror (desværre) at den nogle gange indeholder hårprodukter. Har i hvert fald fået en hårspray – og tror også der før i tiden har været andet lignende med.
   Men kan godt forstå, at man hurtigt kan få samlet rigeligt ind, når man også er frisør 🙂

   26. februar 2017 at 22:35
 • Reply Nikki Lund

  Sikke et lækkert indhold! 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  7. marts 2017 at 19:58
 • Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.