fbpx

GOODIEBOX | girls’ night in

Posted in New in (shopping)

Goodiebox Girls' Night In Oktober 2017

Reklame

Selvom måneden næsten er gået og jeg skriver det her på et hængende hår, skal I naturligvis ikke gå glip af denne måneds Goodiebox. Denne måned er temaet girls’ night in og derfor finder du alle de produkter, du kunne ønske dig til en hyggelig spa-aften med dine veninder.

Og vil du læse om tidligere måneders bokse, så kan du bare klikke her!

Goodiebox Girls' Night In Oktober 2017

Goodiebox Girls’ Night In – oktober 2017

Som sagt så indeholder boksen alle de produkter man kunne drømme om på en girls’ night in. Månedens boks består af seks produkter og der er lidt til både krop, fødder og ansigt. Og husk, at I kan købe Goodiebox lige her (reklamelink) til 169 kr. om måneden inkl. fragt og håndtering.

Human+Kind Body Soufflé (full size)

En body lotion i soufflé form, som dufter skønt og sørger for en blød og gennemfugtet hud. Skønt til de koldere måneder, hvor huden godt kan blive tør. Vejl. udsalgspris er 55 kr.

Ling Dual Moisture Emulsion

Et produkt, der kombinerer fugt, serum og toner. Det er et kultprodukt, som bruges efter rens og før fugtighedscreme for at give din hud et ordentligt fugtboost. Vejl. udsalgspris er 599 kr. for full size.

Balance Me BB Natural Perfection Cream SPF 25

En BB cream er altid god at have liggende, da den kan bruges på mere naturlige dage eller hvis man bare generelt ikke er så meget til tungere makeup, men gerne vil se ensartet ud. Den beskytter også med sine SPF25. Vejl. udsalgspris er 299 kr. for full size

Praha Fodfil (full size)

En fodfil er så simpel, men alligevel fantastisk at have. Selvom det er vinter og fødderne bliver pakket væk, er det godt ikke at glemme dem helt. Vejl. udsalgspris er 111 kr.

The Vintage Cosmetics Company Blemish Wand (full size)

Bumser kan nogle gange være virkelig svære at lade være – og det ved vi alle nok godt. Med den her blemish wand kan man trykke dem ud uden at have fingrene i det og på den måde i det mindste gøre det mere hygiejnisk.  Vejl. udsalgspris er 75 kr.

Iroha Hans Mask Gloves Repair (full size)

Jeg elsker masker til hænderne, da det bare er den ultimative måde at få fugt på. Hænderne bliver tit overset – i hvert fald hos mig, så mine hænder elsker altid lidt forkælelse. Man har masken på i 15-2o minutter. Vejl. udsalgspris er 59 kr.

Goodiebox Girls' Night In Oktober 2017


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

31. oktober 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.