fbpx

GOODIEBOX | In The Nude

Posted in New in (shopping)

Goodiebox In The Nude November 2017

Reklame

Selvom november måned faktisk akkurat lige er gået og vi er trådt ind i december, skal I stadig lige få lov til at se nærmere på denne måneds Goodiebox. Temaet er In The Nude og handler om velplejet hud på hele kroppen og en minimal makeup. Sikke noget, vi er mange der prøver at opnå i vores hverdag.

I kan finde Goodiebox lige her – og I får faktisk en månedlig boks til kun 169 kr. om måneden! (reklamelink). Boksen har altid en værdi af mindst 550 kr., så man får meget for pengene.

Vil du læse om tidligere måneds Goodiebox, så klik her!

Goodiebox In The Nude November 2017

Goodiebox In The Nude

Lad os se nærmere på de seks produkter i månedens Goodiebox, hvor der er en god blanding af produkter til kroppen, ansigtet og makeuppen.

Coffee and Scrub Coconut Coffee Scrub

Ingen kan komme uden om kaffescrub med kokosolie. Det er det helt hippe lige nu til at eksfoliere huden med – og jeg har da også kun gode erfaringer med det. En god måde at få en naturlig scrub på.

Luxie Beauty Flat Angled Blender Face Brush (full size)

Jeg elsker altid at få nye børster og Luxie er jo et af de rigtig lækre mærker. En børste som denne vil jeg bruge til enten pudder eller creme contour. Den har den rette størrelse og rette vinkel.

Glossworks Nail Polish Tanfastic Nude (full size)

Smuk nude neglelak, som passer perfekt til det her in the nude look, hvor man gerne vil se naturligt smuk ud på. Jeg er desuden altid vild med en varm nude til neglene.

Mesauda BB Cream Radiant Skin Nude Skin Liquid Silk (full size)

Jeg elsker en glowy hud – og da jeg prøvede den her på hånden kunne jeg se, at den dækkede let og naturligt mens den gav en masse glød. Sikke en smuk blanding!

Ole Henriksen Pore-Balancing Facial Sauna Scrub

Den her serie er fantastisk til olieret hud, der kan være lidt uren. Ole Henriksen går sjældent forkert i byen med de rigtige ingredienser sat sammen, så det virkelig gør en forskel.

Sleek Makeup Face Contour Kit (full size)

Jeg har haft dette kit før – for et par år siden var det nemlig meget omtalt på de sociale medier. Måske nogen af jer også allerede kender det? Man får fine produkter til en rigtig god pris!

Til sidst var der også lige en rabatkode med til Ideal of Sweden på 25%. Jeg har selv lige købt et cover derfra til min nye telefon – ja, faktisk det cover I ser i øverste højre hjørne. Jeg glæder mig enormt meget til at modtage det!

Goodiebox In The Nude November 2017

Fra denne måned glæder jeg mig mest til at bruge min nye Luxie Brush, den fantastiske Ole Henriksen scrub og Mesauda BB Cream. Og husk, at I kan købe jeres egen Goodiebox lige her! (reklamelink)

Lad os starte december med dejlig blød, gennemfugtet hud og en naturlig makeup!

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

1. december 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.