fbpx

GOODIEBOX | Beauty Secrets i november

Posted in New in (shopping)

Goodiebox November AnmeldelseJeg har endnu en gang modtaget en Goodiebox – denne gang er vi nået til november måned og boksen handler denne gang om beauty secrets. Den slags hemmeligheder, de fleste af os har, som hjælper os lige lidt ekstra på vej. Det kan være alt fra den bedste måde at holde læberne gennemfugtet på til hvordan man får sit krøllede hår til at holde hele natten. Jeg tror mange af os kender problemstillingerne – og måske har nogle derude fundet svarene?

Goodiebox kan købes lige her og koster 159 kr. om måneden. Det er et abonnement, men der er ingen bindingsperiode, så man kan altid sige det op. Og hvis I har lyst kan I læse om sidste måneds boks lige her!

Goodiebox i november – BEAUTY SECRETS

Men lad os få kigget nærmere på de lækre ting i månedens boks! Boksen består af seks ting, hvor hele fem af tingene faktisk er i full size.

EMITE Lip & Cheek Tint

Et svensk mærke, som har kreeret en tint, som både kan bruges på læberne og kinderne for at give lidt ekstra farve. Farven ser vildere ud i flasken end den i virkeligheden er. Den giver en fin lyserød tint på læberne, som sidder rigtig godt fast. Den er full size og koster 130 kr. i vejl. udsalgspris.

APPEAL 4 Glass Nail File

En fantastisk glasfil, jeg allerede har i min samling. Fordi den er af glas holder den langt bedre og er meget blidere mod neglene, når man filer dem. Desuden er den jo så sød og feminin! Den er også full size og koster 79 kr. i vejl. udsalgspris.

Nuori Lip Treat 15 ml

Der er intet bedre i disse måneder end en masse pleje til læberne. For jeg kan ikke være den eneste der lider konstant af tørre læber i det her vejr? Jeg har virkelig kastet mig ud i plejen af disse og der passer den her jo godt ind! Den består af 100 pct naturlige ingredienser og Nuori vandt faktisk prisen som Bedste Nye Brand til Danish Beauty Award 2016. Denne er også full size og koster 185 kr. i vejl. udsalgspris.

Kenny Anker Brows

Vejen til de perfekte øjenbryn starter med en god pincet. Og en god pincet kan faktisk godt være svær at finde! Denne her ser rigtig lovende ud med en skarp vinkel, så man forhåbentlig kan få alle de små hår med. Det er jo altafgørende. Denne er også full size og koster 195 kr. i vejl. udsalgspris

Maria Nila Finishing Spray 100 ml

Maria Nila er hurtigt blevet et favoritmærke hos mig og jeg lover I kommer til at høre meget mere om deres produkter herinde. Dette er en finishing spray, som både varmebeskytter, får håret til at blive hvor det skal og giver volume. Det lyder meget lovende – og så elsker jeg indpakningen i den fine lyserøde flaske. Denne er en full size i deres rejsestørrelser og koster 99 kr. i vejl. udsalgspris

Nivea Silk Mousse Cream Care Showergel 50 ml

Det sidste produkt er også det eneste produkt, som ikke er full size. Det er dog en sød lille rejsestørrelse af den fantastiske cream care showergel, som man bruger i badet og på den måde får en lækker blød hud uden kampen med klistrede bodylotions. Jeg har et par stykker af disse liggende og de er altid et hit at bruge.

Goodiebox November Anmeldelse

Så nåede vi igennem de seks produkter. Igen er jeg meget imponeret – en god bred vifte af produkter, som jeg ser frem til at bruge. Jeg er desuden vild med hvor mange full sizes der er. Man får virkelig meget for sine 159 kr. inkl. fragt og håndtering. Husk at kigge ind forbi siden, hvis det frister jer!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Boksen er modtaget som gave og indlægget indeholder affiliate links

21. november 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.