fbpx

GOODIEBOX | Summer Fling

Posted in New in (shopping)

Goodiebox Summer Fling Juli 2017Et lidt forsinket indlæg om juli måneds Goodiebox – men så ødelægger jeg vel næppe overraskelsen for nogen? Månedens tema er summer fling og ville have passet perfekt med nogle gode lange sommerdage. Så heldige har vi desværre ikke rigtig været. Men derfor kan vi jo godt nyde det med gode produkter alligevel! Så læs med i dagens indlæg for en lille gennemgang af månedens produkter.

Kunne du tænke dig at læse om tidligere måneders Goodiebox, så klik her!

REKLAME 

Goodiebox Summer Fling Juli 2017

Goodiebox Summer Fling

Fokus i denne måneds boks er på de her fantastiske sommerprodukter, som kan bruges til de lange nætter eller varme sommerdage. Månedens boks består af seks produkter, hvor to er til ansigtet, en til håret, en til neglene og to til makeuppen. Lad os se nærmere på det hele!

Mesauda Definitive Mascara (full size)

Hvem elsker ikke en god mascara? Og er vi alle i princippet ikke altid på jagt efter den helt perfekte? Om det her er den rigtige for dig, tør jeg ikke love. Men det er altid spændende at få lov til at prøve en ny mascara!

Ilse Jacobsen SUN Seaweed Face Cream SPF 15 (full size)

Både fugtighedscreme og solcreme er jo essentielt, når det er sommer og solen skinner. Så hvorfor ikke få to i en? Den beskytter både mod UVA- og UVB-stråler og giver næring og fugt til huden.

Weleda Nail Care Pen (full size)

Velplejede hænder er jo altid fantastiske – og så er det godt man nemt kan bruge denne Weleda pen til at give sine neglebånd fugt og pleje. Den kan bruges flere gange om dagen og på den måde har man sikret smukke neglebånd (og negle!).

Naobay Vitality & Shine Shampoo (full size)

En shampoo med 99% naturlige ingredienser, som indeholder risprotein og fugtgivende aloe vera. Der er desuden ingen sulfater og silikone i.

ModelCo Instant Brows (full size)

Flotte bryn er altid et must-have og der skal ikke være nogen tvivl om, at disse brynblyanter er mine absolut favorit produkter. De gør det ekstra nemt at tegne sine bryn op – og det giver altså noget fantastisk til ens samlede look.

Rodial Dragon’s Blood Eye Mask

En øjenmaske til at dulme hævede øjne, der modvirker mørke rander og udglatter huden. Det er vist lige det man har brug for en lang fest? Øjenmasker er fantastiske og jeg bliver selv mere og mere glad for at bruge dem. Og så laver Rodial jo generelt helt fantastiske ting!

Goodiebox Summer Fling Juli 2017

Jeg er godt tilfreds med månedens Goodiebox – fem ud af seks produkter var full size og man derfor rigtig meget for pengene! Hvis du godt kunne tænke dig at prøve Goodiebox, så klik dig ind her og læs mere! I kan nemlig få en boks om måneden til kun 169 kr. inkl. fragt og håndtering.

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

4. august 2017
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.