fbpx

GOODIEBOX | the members’ box

Posted in New in (shopping)

Goodiebox The Members Box Månedens Goodiebox er lidt speciel – den er nemlig skabt af medlemmerne selv. Eller – fire trofaste Goodiebox fans har været med inde og vælge produkterne. Så det må jo være en klassiker med det samme? Jeg er selv ret imponeret af produkterne! Læs meget mere lige her.

Har I lyst, kan I læse om tidligere måneders Goodiebox lige her!

Reklame

Goodiebox The Members Box

GOODIEBOX The Members’ Box

I denne måneds Goodiebox får man hele syv produkter – og der er både lidt til neglene, huden og makeuppen. En rigtig god blanding med produkter for en hver. Lad os kigge nærmere på det.

Ole Henriksen Find Your Balance Oil Control Cleanser + Counter Balance Oil Control Hydrator

En ny serie fra Ole Henriksen, som er udviklet til alle jer derude der døjer med olieret hud. Det er jo ikke et problem jeg kender til som sådan ( hej knas-tørre hud!) – men jeg ved hvor problematisk det kan være med olieret hud.

Miqura Premium Foot Mask

En fodmaske i et par sokker, som man tager på i 15-20 minutter og så har man babybløde fødder bagefter. Det er jo en nem måde at give lidt pleje til sine fødder – og jeg tænker de her skal bruges efter en lang dag med meget trætte fødder.

Emité Millesis Active Eye Light 101 Concealer

En øjencreme blandet med concealer – det lyder ret godt, ikke? Den lysner øjenområdet og selvom den måske ikke dækker helt så meget, som jeg drømmer om en concealer gør, er det jo en perfekt base.

NAILS INC. Ridge Filling Base Coat

Jeg elsker Nails Inc. – og jeg elsker en god base coat. Især en til rillede negle, som fylder neglene godt ud og giver en ensartet overflade til neglelakken. Rillede negle kan være rigtig svære at komme til livs, så forhåbentlig kan den her afhjælpe problemet lidt.

The Vintage Cosmetics Company Eye Lash Curler

En smuk rosegold øjenvippebukker. Jeg elsker selv en god øjenvippebukker og vil slet ikke kunne leve uden. Jeg bruger en hver dag – og så gør det vel ikke noget, den ser godt ud imens?

Pixi Multibalm i Baby Petal

Jeg er kæmpe fan af Pixi – og jeg glæder mig allerede til at tage denne multibalm i brug. Den har den fineste lyserøde farve, som er smuk på både læber og kinder. Hvis man er vilde med cremeprodukter, vil man elske den her!

Goodiebox The Members Box

Jeg er rigtig imponeret af denne måneds Goodiebox – der er mange af produkterne, jeg slet ikke kan vente med at tage i brug. Boksen har faktisk også en værdi på hele 666 kr. Så man må sige man får noget for pengene.

I kan som altid finde månedens Goodiebox lige her til kun 169 kr. om måneden inklusiv fragt og håndtering. Så hvis man elsker overraskelser, så bør man forkæle sig selv med et abonnement på Goodiebox.


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

27. august 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Mia / sortpastel

  Jeg frameldte Goodiebox fordi jeg ikke var vildt begejstret hver måned – men Wow, det ser ud til at være nogle skønne produkter denne måned! 😀

  27. august 2017 at 19:07
  • Reply JohanneKristensen

   Ja, det er altid lidt et valg med de måneds bokse – nogle gange er det rigtig godt, andre gange ikke. Men jeg synes nu virkelig Goodiebox prøver at gøre sig umage – men det er selvfølgelig altid svært at ramme alle lige godt ??

   28. august 2017 at 08:51

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.