fbpx

GOODIEBOX | The New Yorker

Posted in New in (shopping)

Goodiebox The New Yorker Februar 2018

Reklame

Et lidt forsinket Goodiebox indlæg denne måned – men jeg måtte simpelthen dele denne boks med jer. Det er nemlig en af mine absolut favoritter nogensinde fyldt med de lækreste produkter lige efter mit hoved. Og jeg tror nu også, at I bliver ret vilde med den.

Månedens Goodiebox hedder The New Yorker – og det har jeg selv valgt, hvor man også kun have gået med La Parisienne. Lad os se nærmere på månedens Goodiebox! Og psst, vil I læse om tidligere bokse, så klik lige her!

Goodiebox The New Yorker Februar 2018

Goodiebox The New Yorker

Månedens Goodiebox består af fem produkter, hvor tre er fullsize. Samtidig er tre af dem også makeup-produkter, hvilket altid gør mig lidt ekstra glad! Månedens boks har desuden en værdi af 660 kr. og du kan købe den her for blot 169 kr. inkl. fragt og håndtering (reklamelink).

Der er den lækreste Miqura Premium Bubble Mask (full size) med i månedens boks. Den perfekte detox maske – og jeg elsker allerede Miqura (og sheet masks!). Dette er en af de masker, der bobler op og de er jo generelt ret sjove! Samtidig med den ser sjov ud fjerne den snavs, makeup og rengør huden i dybden. Derudover er der den skønne Origins Ginzing Refreshing Eye Cream, som er den perfekte øjencreme morgenen efter en lidt for lang nat. Den farvekorrigerer nemlig mens den fugter og køler.

Laritzy Nue Palette Goodiebox Laritzy Nue Palette Goodiebox Swatches

LÆS OGSÅ: MORPHE 35O | hos beautybay.com

Benefit Hoola Bronzer er jo en kultklassiker og i denne boks får du en fin sample size på denne, som sikkert vil holde et godt stykke tid. Og helt perfekt at rejse med! Jeg synes stadig det er en af de bedste bronzers på markedet. Og til det helt store produkt i månedens Goodiebox The New Yorker er Laritzy NUE Palette (full size), som faktisk har en værdi på 310 kr. En fin palette med en god blanding af varme farver og der er både matte og shimmery. I kan se swatches af nogle enkelte farver lige nedenfor.

Desuden er der den smukkeste liquid lip, nemlig Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain i farven Lucky. Den har et lidt (meget) misvisende navn, for jeg troede jo at det ville være en slags lipgloss med svag pigmentering. Men det er det overhovedet ikke – det er en smuk, smuk flydende læbestift. Det kan I nok også fornemme i mit swatch nedenunder.

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain Lucky Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain Lucky Swatches

LÆS OGSÅ: LIQUID LIPSTICKS | mine favoritter

Ja, den var ret lækker denne månedens Goodiebox The New Yorker, ikke? Jeg er altid glad, når der er en del makeupprodukter med. Og så er det skønt, når det er hudplejeprodukter, jeg nemt kan tage med ind i min rutine. Jeg glæder mig mest til at bruge den smukke Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain og den sjove Miqura Premium Bubble Mask. 

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

1. marts 2018
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.