fbpx

GOODIES FRA SMASHBOX

Posted in New in (shopping)

Smashbox Danmark Be Legendary Primer Oil Insta-Matte LipstickJeg var så heldig at være inviteret med til et skønt Smashbox event for en uges tid siden, hvor jeg blev introduceret til en verden af lækre makeup produkter, som jeg ikke selv har den store kendskab til i forvejen. Så læs med, hvis I vil læse mine første håndsindtryk og se swatches af de skønne produkter.

Smashbox Danmark Be Legendary Primer Oil Insta-Matte Lipstick

Smashbox i Danmark

Smashbox er et af de her virkelig lækre mærker, som laver kvalitetsmakeup, men som ikke er helt inde på det store danske marked endnu. Det er lidt synd, da de har rigtig mange kult produkter og i mine øjne er et ret velanset brand. Deres største problem er nok bare, at man kun kan købe dem igennem StyleBox, som jeg så vidt jeg ved, ikke har forfærdelig mange butikker rundt om i Danmark. Heldigvis har StyleBox en webshop – så alle kan få fat i produkterne!
Men man kan ikke komme udenom dette er et kult brand – de er blandt andet kendt for deres Photo Finish Primer Water, Contour Sticks og deres mange primere.

Jeg har fået lov til at teste seks produkter, som alle virker ret imponerende.

Photo Finish Primer Oilsom er en olie til ansigtet. Den hjælper med til at give huden liv og undgå, at man får tørre plamager eller man ligner en med maske på, når man tager sin foundation på. Jeg er vild med denne, da min hud godt kan være en smule tør. Det er en spøjs følelse at putte olie på huden, men den virker virkelig godt for mig.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color i Echo Park Pink, som kan bruges på både kinder og læber. Den har den fineste lyserøde farve, som I kan se i mine swatches nedenunder. Jeg tænker, at den er perfekt til både at give en smule farve på en varm sommerdag, men også til at bygge den mere intenst op på især læberne.

Be Legendary Lipstick i Pretty Social, som er en helt fin lyserød læbestift med en fornuftig pigmentering. Læbestiften virker utrolig fugtgivende, hvilket altid er et plus. Der står, at den er mat – men jeg vil nu vurdere den til at være en mere glansfyldt finish.

Insta-Matte Lipstick Transformersom er det her nye revolutionerende produkt, som man kan putte oven på en læbestift og gøre den mat. Jeg synes idéen er fantastisk, da alle er på jagt efter det perfekte matte look. Konsistensen er meget silikone-agtig, men det fungerer super godt på læberne. Jeg glæder mig til at få den prøvet af med diverse læbestifter.

Smashbox Danmark Be Legendary Primer Oil Insta-Matte Lipstick

Halo Highlighting Wand i Gold, er en flydende highlighter i en smuk varm guld. Farven kommer ud gennem en pensel, så man kan vælge enten at påføre den direkte eller duppe den på med fingeren, hvilket nok er min stærkeste side. Farven er så smuk og passer perfekt til sommer.

L.A. Lights Blush & Highlight palette i Malibu Berry, som er den fineste blush palette med tre farver, hvor to skal fungerer som blushes og den sidste som en pink highlighter. Jeg tænker den pinke highlighter er perfekt som blush-topper. Meget smukke farver, som ikke var alt for pigmenterede og derfor meget nemmere at arbejde med.

Her kan I se farverne swatchet på min arm, så I har en bedre idé om hvad jeg snakker om. Prøv lige at se de blush farver, er de ikke bare smukke?

Smashbox Danmark Be Legendary Primer Oil Insta-Matte Lipstick

Jeg er rigtig imponeret over alle produkterne og nogle af dem er allerede blevet favoritter i min samling. Hvad mere kan man så drømme om? Jeg håber I vil tjekke lidt af Smashboxs produkter ud, for de fortjener helt sikkert mere opmærksomhed i mine øjne.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

7. juli 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.