fbpx

GOSH COPENHAGEN | din (og min) introduktion til mærket

Posted in New in (shopping)

Gosh Copenhagen AnmeldelseReklame

Okay… Introduktion til mærket GOSH Copenhagen er måske så meget sagt. For kender vi ikke allesammen GOSH? Nogle af mine tidligste makeupminder er hos Matas, hvor jeg skulle kigge på de seje farvede eyelinere fra GOSH. I ved dem i blå, turkis og grøn. Det var det sejeste den gang – og GOSH lavede de flotteste farver. Men både dengang og især nu er GOSH Copenhagen meget mere end det!

Psst, Matas har lige nu 3 for 2 på GOSH produkter – så hvornår er det et bedre tidspunkt at shoppe dem på end nu?

Gosh Copenhagen Foundation Drops PrimerGosh Copenhagen Contour'n Strobe Kit

GOSH Copenhagen – en introduktion

Jeg har været så heldig at modtage en fin kasse fyldt med de lækreste produkter – jeg tror nogen er nye og nogen har været der i længere tid. Der er i hvert fald en masse gode ting til både øjne, læber og ansigt.

Lad os starte med basen! GOSH Overnight Primer Oil Essence (reklamelink) er vel mest hudpleje – det er nemlig en naturlig olie, som man bruger om natten for at få optimal fugt og skabe den perfekte base for makeup dagen efter. GOSH Primer Plus Skin Adaptor (reklamelink) i Chameleon skaber en jævn base til makeuppen. Samtidig med den sørger for gennemfugtet hud. GOSH Primer Plus Blur Protect Rejuvenate – Hydration (reklamelink) hjælper både på at skjule ujævnheder i huden, mens den sørger for fugt. Til sidst må deres famøse GOSH #Foundation Drops (reklamelink) nævnes! Man skal kun bruge et par dråber for medium dækkeevne og er derfor ultra let på huden.

LÆS OGSÅ: 4 foundations, der er gode til (rigtig) lys hud

Color Corrector Kit (reklamelink) består af fem farver, som alle hjælper med at udligne forskellige misfarvninger i huden (vil du vide mere om det, så klik forbi det her indlæg!). GOSH Prime’n Set Setting Powder er en løs, transparent pudder som er perfekt til at sætte makeuppen med eller at “bage” med, hvis man vil have en helt porcelæn-agtig hud. GOSH Contour’n Strobe Kit (reklamelink) er et contourkit med både blush, highlighter og to contour-farver, som alle er super pigmenteret. Jeg må også nævne deres GOSH Lumi Drops (reklamelink), som er den smukkeste flydende highlighter og kommer i flere farver.

Gosh Copenhagen Color Corrector KitGosh Copenhagen Lumi Drops

Jeg har tre forskellige mascaraer lige her. GOSH Boombastic XXL Volume (reklamelink) lover vild fylde til vipperne og det er jeg ALTID vild med! GOSH Catchy Eyes Mascara (reklamelink) som giver lange buede vipper. Til sidst er der GOSH My Favourite Mascara (reklamelink), som jo tydeligvis er alles favorit mascara. Udover den giver længde og definition til vipperne, kan den også fjernes med 38 grader varmt vand – hvor nemt!

LÆS OGSÅ: L’OREAL PARADISE EXTATIC | lever den op til hypen?

Til brynene er der også lidt lækkerier. Blandt andet GOSH Brow Kit (reklamelink), som med tre farver og en voks giver mulighed for at fylde de fleste bryn ud. Der er også en brynblyant, GOSH Brow Shape & Fill (reklamelink) – og det er jo altid mit favorit værktøj til at fylde bryn ud med. Til sidst er her også en gennemsigtig GOSH Defining Brow Gel (reklamelink)- og jeg ELSKER en god bryn gel. Så jeg må hellere give den her et forsøg.

Gosh Copenhagen SwatchesGosh Copenhagen Brow Kit

Jeg har også tre produkter til selve øjnene. Til start en smuk cremet øjenskygge, GOSH Forever Eye Shadow (reklamelink) i farven Twisted Brown, som både er vandfast og super pigmenteret. GOSH 24H Pro Liner (reklamelink) er helt sort, cremet og skulle holde i 24 timer på øjet. Endnu en sort eyeliner – for kan man få for mange af dem? GOSH Infinity Eye Liner (reklamelink) er også beregnet til den våde kant i øjet og er derfor ekstra blød og cremet.

LÆS OGSÅ: 5 bærfarvede læbestifter til vinteren

Til sidst er der læbeprodukterne, som man absolut ikke må gå glip af. GOSH Velvet Touch Lipstick (reklamelink), som jeg her har i to smukke matte farver Rose og Antique. De er super pigmenterede og meget smukke! En lækker læbeolie, som jeg helt sikker skal bruge i de her kolde måneder er GOSH Lip Oil (reklamelink). Den giver både giver gennemfugtede læber og en smuk glinsende finish. Til sidst, men ikke mindst er deres GOSH Liquid Matte Lips (reklamelink), som er flydende læbestifter. Jeg har kun prøvet den her et par gange, men jeg synes den er fantastisk! Meget pigmenteret og kun så mat, at den stadig er behagelig at have på.

Gosh Copenhagen LipstickGosh Copenhagen Swatches

Sikke en omgang – og sikke mangeprodukter! Jeg glæder mig til at få prøvet en masse af de her produkter af og få et nyt forhold til GOSH Copenhagen. For man kan i hvert fald ikke komme udenom, at de har virkelig mange spændende, innovative produkter. Og jeg glæder mig til at dykke ned i det!
Har I nogle favoritprodukter fra GOSH Copenhagen?

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

14. november 2017
/
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Haha, jeg var kæmpe fan af Gosh, da jeg var yngre, og havde et helt lager af deres effect powders og farvede eyelinere. Mange af eyelinere gemmer jeg på endnu – det kunne jo være, de kunne bruges en dag 😛 Jeg synes simpelthen Gosh gør det så fint i øjeblikket, og jeg er kæmpe fan af deres lumidrops. Bliver dog også nødt til at prøve deres foundation drops en dag (:

  14. november 2017 at 15:59
  • Reply JohanneKristensen

   Hahaha. Det var også lige præcis de produkter, jeg var KÆMPE fan af. Hvor er det sjovt at vi næsten alle har minder fra Gosh 🙂 Og ja, de laver rigtig meget spændende i øjeblikket! Prøvede lige deres Foundation Drops på huden og det virker faktisk til at være en ret lækker foundation! Skønt med et dansk mærke, der gør det så godt 🙂

   16. november 2017 at 22:05

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.