fbpx

GUIDE | Skab dine egne perfekte falske øjenvipper

Posted in Guide

Guide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureJeg har kastet mig over noget lidt anderledes i dag – og deler det selvfølgelig med jer. Jeg elsker falske øjenvipper, men nogen gange ønsker man sig bare mere af vipperne. Enten må de gerne være længere, mere “fluffy” eller bare generelt anderledes. Derfor kommer jeg med en GUIDE til jer i dag, hvor jeg viser, hvordan jeg skaber mine helt egen falske øjenvipper – fuldstændig efter mit eget hoved.

Jeg fik især inspiration til dette efter jeg så Desi Perkins video om det – hun er jo så dygtig og kreativ. I kan finde hendes video lige her – og se på video, hvor nemt det er! Og lad os så kigge nærmere på min guide – jeg håber I er klar på nogle billeder…

Guide Lav Dine Perfekte Øjenvipper Eylure
GUIDE – skab selv dine perfekte falske øjenvipper

For at komme i gang med den her guide, skal man kun bruge meget få ting; et par øjenvipper som base, en god vippelim og nogle individuelle vipper, man kan bygge op med. Desuden er det nok en god idé med en pincet, så man kan styre påsætningen lidt nemmere.

Jeg starter med basen. Her bruger jeg Eylure Naturals i nr. 033. De er meget naturlige, nok lidt for naturlige for mig. Men de har et tyndt påsætningsbånd og er derfor den perfekte base for de øjenvipper, jeg gerne vil opbygge. De har desuden den form, jeg elsker øjenvipper har. Af individuelle vipper bruger jeg også nogle fra Eylure, hvor der er tre længder i. Det er smart, da jeg så har endnu mere kontrol. Hvis man ikke har inviduelle vipper, kan man også klippe et par gamle vipper op i små stykker og bruge dem i stedet. Det er en billig måde at klare det på.

Desuden bruger jeg den vippelim, jeg selv elsker. Det er DUO Brush-On Adhesive. Den tørrer super hurtigt og er generelt den bedste vippelim, jeg har prøvet. Men man kan også sagtens bruge den lim, som følger med til vipperne.

Og så er det bare med at komme i gang… Jeg tager en lille klat lim ud på indpakningen og dypper mine små individuelle vipper heri og påfører dem vipperne med en pincet. Det handler lidt om øvelse for at ramme præcis. Heldigvis er øjenvippelim ret tilgivende og man kan nemt flytte dem rundt, selvom man rammer forkert.

Guide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper Eylure

Det færdige resultat…

Det tager lidt tid at bygge sine vipper op på den måde – men man har fuldstændig kontrollen. Jeg elsker vipper, som ikke er alt for “kontrollerede” og egentlig gerne må have et lidt rodet udtryk. Det ser mest naturligt ud i mine øjne. Ovenover kan I se det færdige resultat og nedenunder kan I se en sammenligning med de originale vipper. Der er sket en hel del!

Jeg brugte dog næsten en hel pakke med inviduelle vipper for at skabe dem her. Jeg har dog også bygget virkelig meget længde og fylde på. Det ville nok ikke være helt nødvendigt, hvis man startede med mere fyldige vipper fra start af.

Se hvor stor en forskel der er på før og efter her – og hvordan jeg har fået dem brugt allerede. Jeg er blevet yderst tilfreds med resultatet – og jeg elsker, hvor store og “fluffy” de er blevet men stadig er tynde og lette at sætte på. I kan se billeder lige her, hvor jeg har taget dem på.

Guide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper EylureGuide Lav Dine Perfekte Øjenvipper Eylure

Jeg er så tilfreds med mit lille projekt – selvom det tog lidt ekstra tid, fik jeg mine helt egne drømmevipper. Endda med produkter, jeg allerede havde derhjemme.

Jeg håber I kunne bruge min guide til noget. Eller er det måske noget, I allerede har prøvet? Jeg vil sige, at det er så nemt, de fleste kan være med. Og nogen gange er det de mindste ting der skal til, før man får de perfekte falske øjenvipper.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.