fbpx

Mangler du inspiration til Halloween? Så kig her!

Posted in Guide

Halloween Inspiration Youtube Danmark

Det er åbenbart halloween lige om lidt – og selvom det ikke er noget, jeg selv før har fejret, har jeg lagt mærke til, at det er der åbenbart rigtig mange der gør. Så hvad er bedre end lidt halloween inspiration? Jeg har samlet de seks tutorials på Youtube, som har fascineret mig mest og som jeg synes, I skal kende. Niveauerne er lidt forskellige, så der forhåbentlig er noget til alle niveauer. Det er fantastisk at se, hvordan man også kan bruge makeup.

Så læs med, hvis I gerne vil lære at lave ovenstående looks. De er faktisk (lidt) nemmere end de ser ud… Tror jeg. Har ikke selv prøvet dem af med undtagelse af havfruelooket. Forhåbentlig kan de inspirere jer lidt, hvis I skal ud og fejre halloween!

Chrisspy | Gangster Clown Halloween Tutorial

Den her video er fra sidste år, men jeg husker den stadigvæk tydeligt. Den har den vildeste intro, som virkelig får looket til at give mening. Samtidig er det noget, hvor de fleste kan være med, fordi det ikke kræver alt for mange specielle produkter. Chrisspy er desuden skide sej til rigtig mange Halloween tutorials!

MakeupByAlli | Halloween Tutorial | Mesmerizing Mermaid

En simpel, men fantastisk måde at være kreativ på. Dette er et look, jeg selv har afprøvet og det er faktisk rigtig nemt at lave. Man kan selv vælge farverne og på den måde selv bestemme lidt over sit look. Meget elegant og feminint.

Brianna Fox | SUGAR SKULL TUTORIAL ♡ Dia de los Muertos

Brianna Fox er en af mine nyere bekendtskaber på Youtube – men hun er simpelthen så dygtig! Både til farverige looks, men bestemt også Halloween looks. Det her er så flot og jeg elsker hvor simpelt, men flot det er. Wauw.

Desi Perkins | MELTING SKULL

Desi er jo en af dronningen af Youtube og hun er fantastisk kreativ. Jeg har allerede set denne video flere gange på Facebook og det er vist blevet en viral succes. Det er simpelthen også et af de vildeste looks, jeg har set. Tror man ville få ret mange kommentarer, hvis man mødte op med dette ansigt til en halloween fest.

Nicole Guerriero | Halloween Look | Electric Paint Splatter Skelton

Skeletter er det helt store til halloween – og som I kan se her, kan de laves på mange forskellige måder. Nicole Guerriero laver fantastiske halloween looks og dette er en af mine favoritter. Det er dog også mere avanceret og kræver nok lidt øvelse at klare så flot!

Shaaannxo | Pretty Halloween Makeup Tutorial ♡ Colorful Unicorn Inspired!

Et simpelt look, som de fleste kan lave nemt. Det værste her er nok parykken – men som bare er virkelig sej i dette look. Jeg elsker pastelfarver og dette look er så fascinerende. Desuden kan de fleste være med i sværhedsgraden.

Jeg synes det er så inspirerende at se alle disse videoer – og jeg elsker, at alle bliver så kreative på denne tid af året. Der findes et hav af videoer derude og lige så mange forskellige looks. Jeg håber, at nogle af jer kaster jer ud i noget vildt. Det er nu I har chancen i hvert fald. Og så god halloween til jer, som skal ud og fejre det på den ene eller anden måde.

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

18. oktober 2016
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.