fbpx

HAUL #3 | Physician’s Formula, NYX, MAC og L’oreal

Posted in New in (shopping)

Haul #3 med L'oreal NYX Physicians Formula og MACJeg er eeeendelig tilbage her på bloggen. Der er gået en uge siden sidste indlæg og det har på ingen måde været planlagt. Jeg valgte at hælde et kæmpe glas Pepsi Max i min Macbook i søndags og har først igår fået en ny computer og reddet min gamle harddisk (ja, jeg prøver at blive bedre til at tage backup..) Men jeg er tilbage – og denne gang med haul #3 med lidt lækre nye produkter, jeg har købt over den sidste måneds tid.

Så læs med, hvis du vil se lidt nærmere på produkter fra MAC, L’oreal, NYX og Physician’s Formula. Og klik her, hvis du gerne vil læse indlæg om mine andre hauls!

REKLAME // indlægget indeholder affiliate links

MAC Extra Dimension Skinfinish Oh Darling

L’oreal True Match Foundation

Det er gået mere og mere op for mig, at jeg mangler nogle foundations med neutrale undertoner. Det klæder simpelthen min hudtone bedst. Og så er det jo godt, at man kan købe L’oreal True Match efter både undertone og farve. Jeg har valgt N1.5 og jeg håber den bliver et godt match. Det er desuden min tredje True Match foundation – den er helt fantastisk og kan nemt måle sig med mange high-end produkter.

MAC Extra Dimension Skinfinish i Oh, Darling

Jeg er forelsket i MAC og deres Extra Dimension Skinfinishes. Hold nu op de er lækre! Jeg troede ikke jeg manglede Oh, Darling – men pludselig var den på lager i MAC, jeg swatchede den og blev forelsket. Det er den perfekte gyldne highlighter. Henover sommeren tror jeg den bliver en favorit i min samling!

Physician’s Formula Butter Bronzer

Har I set Youtube fornyligt? Så kender I nok allerede den her bronzer. Jeg måtte eje den og fandt den på Iherb.com (se link ovenfor) med to rabatkoder, som faktisk fik den ned i omkring 70 kr. med fragt fra USA. Jeg har allerede prøvet den et par gange og udover den tropiske duft, virker den som en super skøn bronzer.

Physician's Formula Butter Bronzer DanmarkNYX Matte Liner

NYX White Liquid Liner og NYX Matte Liner

Efter at have købt alle Vivid Brights Linerne fra NYX (læs min anmeldelse her), vidste jeg at jeg måtte prøve både den hvide og sorte fra NYX. Jeg er nemlig vild med en helt(!) mat eyeliner og tegner altid en eyeliner op med en mat, hvis jeg ikke synes det er mat nok. NYX er jo samtidig et mærke, hvor de fleste kan være med prismæssigt. Så jeg håber lidt på nogle gode ting med de her eyelinere – og jeg håber, at jeg kan anbefale dem til jer i et senere indlæg.

Nedenunder kan I se swatches af alle de nye produkter, jeg har købt mig. Jeg er især forelsket i Oh, Darling highlighteren og mine to nye eyelinere.

Haul #3 med L'oreal NYX Physicians Formula og MAC

Uh, det føles skønt at være tilbage til at skrive blogindlæg. Og så med nogle lækre nye produkter – er der nogle af dem, der frister jer? Jeg føler at der altid er noget nyt, jeg gerne vil prøve. Lige nu har jeg stadig en laaang ønskeseddel – men jeg er nu også godt tilfreds med mine køb for den her måned.


Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

16. juni 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Louise

  Har længe haft kigget på butter bronzeren, men har ikke fået købt den endnu, fordi jeg var bange for at komme til at betale told.. Er de rabatkoder nogle, du kan dele :-)?
  Og tak for en god blog – bliver altid begejstret, når der popper et nyt indlæg op 😉

  16. juni 2017 at 08:01
  • Reply JohanneKristensen

   Den er altså også så lækker – så den kan du roligt købe 🙂 Du skal dog lige have den under toldgrænsen selvfølgelig!
   Kan huske koden WELCOME5, som trækker 5 dollars fra prisen af første køb. Men mener der var en til – prøv at Google Iherb Coupon Codes. Tror det var sådan jeg fandt frem til min 😀 Og vælg bare den billigste fragt – tror min var fremme på bare én uge.

   Og tusind tak for de søde ord 🙂

   16. juni 2017 at 08:04
 • Reply Camilla

  Hej ?
  Kan du fortælle mig om butter bronzeren har shine? Og om det er den almindelige udgave du har?
  Godt nytår ?
  – Camilla

  31. december 2017 at 00:13
  • Reply JohanneKristensen

   Hej Camilla,
   Jeg beklager mit alt for sene svar! Altså min er den normale udgave – og den har et shine, men er bestemt ikke shimmery. Men måske er det faktisk min, der har en smule shine? ? Tænker også du har fundet ud af det nu alligevel! ?

   7. januar 2018 at 09:22
   • Reply Camilla

    Okay, tak blevlidt i tvivl. Mange tak for dit svar, bedre sent end aldrig 😀

    7. januar 2018 at 20:31

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.