fbpx

Hjælp til hårtab

Posted in Uncategorised

nyt_hår_klipning_long_bob_lob_dansk_danmark_beauty_makeup_blogReklame

Skønhedsverdenen favner jo bredt og der er rigtig mange emner, man kan tage fat på. Hårtab er måske ikke aktuelt for alle mennesker, men hvis man går med den her slags problemer, kan det være rart at vide, at der er hjælp derude.

Som pige kender jeg selv alt det med, at man bliver ved med at tabe hår. Jeg synes især det er slemt her i sommermånederne, hvor jeg nærmest fælder som et dyr, der er ved at skifte til sommerpels. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det måske også er det som er problemet med mig. Selvom det er noget pjat, for mit hår er slet ikke så tykt, at det er et problem for mig om sommeren. Men faktisk kan man tage op til 100 hår om dagen – og så er det da klart, at jeg synes jeg fælder enormt meget.

Hårtab kan både relateres til stress eller arveligt, men der kan heldigvis gøres noget ved det med en hårtab behandling. Her kan man blandt andet bruge mærket Crescina, som kan hjælpe med hårtab.

Så hvis du gerne vil have hjælp til at stop hårtab, så klik dig ind og læs mere. Det er jo rarest, hvis det ikke er en bekymring, man også skal gå rundt med. Især hvis man ved, at det er kommet af stress – og man så bliver endnu mere stresset, hvis man føler man er ved at tabe håret.

Indlægget er lavet i samarbejde med crescina.dk

 

10. maj 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.