fbpx

HUDA BEAUTY DESERT DUSK PALETTE | er den pengene værd?

Posted in Anmeldelser

Huda Beauty Desert Dusk Palette Danmark

Åh, hvor har jeg kigget på den her palette mange gange og jeg er simpelthen så forelsket. Så forelsket, at jeg har puttet Huda Beauty Desert Dusk Palette på samtlige ønskesedler – både herinde og på min egen derhjemme. Jeg er vild med alt ved den her palette og det sker altså ikke særlig tit! Så som I nok kan fornemme, gik jeg ind i den her anmeldelse med et ret positivt sind, og jeg blev ikke skuffet. Læs mere om den her!

Huda Beauty Desert Dusk Palette Danmark

Huda Beauty Desert Dusk Palette i Danmark

Paletten består af 18 farver i fire forskellige finishes. Der er otte matte, seks shimmer, tre duochrome og en enkelt ren glitter. Der er derfor et godt udvalg af forskellige finishes til at lave mange forskellige looks. Farve kombinationen synes jeg er fantastisk og var klart det, jeg faldt for ved den her palette. Der er ikke én farve, jeg ikke synes om. Og selv dem jeg var tvivlsomme om før, var fantastiske når de blev swatched.

Det er en palette, jeg vil kunne få rigtig mange ting ud af. Fra almindelige hverdagslook til et mørkt smokey eye. Farverne er stadig varme, men der er blandet lidt flere lilla toner i den her i forhold til f.eks. Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance (læs min anmeldelse af den her!). Derfor bliver den mere brugbar i mine øjne, fordi det ikke kun er et rødt, varmt look der kan laves. Og så slår shimmer-farverne i den her Modern Renaissance med længder!

Shimmer øjenskyggerne er selvfølgelig dem jeg er allermest forelsket i. Det er lige mine slags shimmer-farver. Jeg elsker duochrome øjenskygger og farver som Twilight og Retrograde får altså mit hjerte til at slå hurtigt! I kan se alle farverne swatched nedenunder her – og jeg synes de alle gør det godt!
Den eneste jeg ikke helt forstår er Cosmo. Ikke at den ikke er smuk, men en grov glitter presset ned i en palette? Jeg er bange for den ender overalt og så er det bare enormt svært at arbejde med løs glitter (selvom den er presset).

Huda Beauty Desert Dusk Palette Danmark Huda Beauty Desert Dusk Palette Swatches Huda Beauty Desert Dusk Palette Swatches Huda Beauty Desert Dusk Palette Swatches

LÆS OGSÅ: Huda Beauty hos Sephora

Jeg brugte paletten i går og jeg synes øjenskyggerne fungerede fantastisk. De er bløde, pigmenteret og blender nemt ud. Det er en RIGTIG god palette – især hvis man stadig er lidt svag for varme toner og smukke shimmer-farver. Jeg skal lege lidt mere med den, men det virker til at være en god kvalitetspalette, man godt kan investere i… Hvis man altså mangler øjenskyggepaletter, hvilket jeg jo klart gør!

I kan købe Huda Beauty Desert Dusk Palette hos Sephora og sephora.dk, hvor denne palette koster 540 kr. I kan også købe den hos cultbeauty.com (reklamelink) til 465 kr. (og gratis fragt!)

 

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

29. november 2017
/
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply kathrine johansen

  Hvor er den dog smuk i alle farverne, er vild med denne palette! Waow!

  God onsdag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​

  29. november 2017 at 10:55
  • Reply JohanneKristensen

   Den er nemlig så smuk! Også derfor jeg ikke kunne lade være med at købe den… Måtte have den! Og dejlig onsdag til dig også 🙂 🙂

   29. november 2017 at 19:26
 • Reply Pernille

  WOW! Hvor er den bare flot! Jeg overvejede at ønske mig den i julegave, men nu er jeg jo nødt til at ønske mig den 😛

  29. november 2017 at 16:56
  • Reply JohanneKristensen

   Den er virkelig fantastisk – og selvom den er lidt dyr, får man virkelig også meget for pengene. Sådan en skøn palette 🙂

   29. november 2017 at 19:27
 • Reply Trine

  Åh nej! Jeg har været så tæt på at købe den flere gange nu, men har ladet være fordi jeg virkelig var i tvivl om alle farverne ville falde i min smag.. Men dine swatches har overbevist mig, jeg SKAL eje den 😀

  29. november 2017 at 22:13
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg var også virkelig i tvivl – og havde sagt til mig selv, at jeg altså skulle ønske mig den. Men så stod jeg i Sephora på Black Friday – og så måtte jeg altså bare have den… ? Den er så lækker! Er virkelig imponeret!

   30. november 2017 at 07:59

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.