fbpx

HUDPLEJE PRODUKTER I ROTATION

Posted in Guide

Hudpleje Produkter Clarisonic Philosophy Estee Lauder DanmarkStudiet er startet igen og det samme er hverdagen. En hverdag, hvor jeg går med makeup næsten hverdag og derfor har jeg besluttet at skrue lidt op for min hudpleje rutine. Jeg ved, som de fleste andre, at hudpleje er noget af det vigtigste – men det er desværre også et af de steder, hvor jeg er mest doven. Derfor har jeg prøvet at gøre mig ekstra umage hver aften med at få min hud gennemrenset og klar til natten. Læs med hvilke produkter, som er i min hudpleje rotation lige nu.

Hudpleje Produkter Clarisonic Philosophy Estee Lauder DanmarkHudpleje Produkter Clarisonic Philosophy Estee Lauder Danmark

Produkter i min aften hudpleje rutine

Jeg starter med at fjerne dagens øjenmakeup. Udover min elskede Lancôme Bi-Facil Makeup Remover (læs et indlæg om den lige her), er jeg også blevet rigtig glad for kokosolie. Jeg bruger en vandfast mascara som kræver lidt ekstra at få af. Når jeg har tid bruger jeg derfor kokosolie, som er billigt og fjerner min øjenmakeup super let.

Derefter fjerner jeg resten af makeuppen – og det gør jeg med min nye Clarisonic Mia Fit (kommer i starten af oktober), som faktisk er lavet til at fjerne makeup med. Jeg plejer at bruge den sammen med Philosophy Purity, som er en mild cleanser, der let fjerner alt min makeup.

Efter jeg har renset min hud, bruger jeg Clinique Mild Clarifying Lotion, som åbenbart er blevet fjernet fra Cliniques sortiment. Det er jeg ikke glad for! For jeg elsker den her virkelig milde skin tonic, som hjælper med at holde min hud ren uden at være for skrap.

Derefter bruger jeg en serum og lige nu er jeg glad for Caudalíe Vinoperfect Serum. Jeg er stadig ny i denne serum-verden og skifter lidt rundt i mellem dem jeg har. Jeg prøver virkelig at gøre det til en vane at bruge en om aftenen, men det smutter altså til tider.

Herefter vil jeg en enkelt eller to gange om ugen bruge Estée Lauder Advanced Night Repair i ampulversionen (lanceres d. 24. oktober). Jeg har været så heldig at få dette produkt tilsendt og er ret vild med idéen om, at man bruger en ampul af gangen. På den måde holder ingredienserne sig friske længere.

Til sidst går jeg ind med en god fugtighedscreme og her har jeg et større udvalg. Om aftenen holder jeg af at bruge en lidt federe creme som Lancôme Énergie De Vie Nuit og Avéne Tolérance Extréme, som jeg er i gang med at teste lige nu. Om morgenen bruger jeg en lidt lettere creme, som hurtigere sætter sig. Her er det den lette version af Avéne Tolérance eller Lancôme Ènergie De Vie.

Hudpleje Produkter Clarisonic Philosophy Estee Lauder Danmark

Udover alle disse produkter, prøver jeg også at blive bedre til at bruge masker. Jeg har en masse forskellige liggende – og især sheet-masker er et stort hit hos mig i øjeblikket. Jeg prøver at bruge masker to gange om ugen. Af mine favoritter kan jeg nævne Origins Clear Improvement og Origins Drink Up Intensive.

Desuden bruger jeg også en scrub et par gange om ugen – gerne når jeg er i bad. Her bruger jeg igen min Clarisonic Mia Fit og Philosophy Microdelivery Exfoliating Facial Wash. Det er lidt ekstra hårdt for min sarte hud, så jeg holder mig til kun et par gange om ugen.

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige min rutine var ligeså flot og lang om morgenen, men der er jeg desværre ikke nået til endnu. Men jeg prøver hele tiden at udvikle nogle vaner, som kommer til at sidde fast. For en plejet og gennemfugtet hud er bare så meget nemmere at arbejde med.
Hvilke hudpleje produkter er jeres favoritter?

FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

Indlægget indeholder affiliate links

Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.