fbpx

HVAD SKAL DER SKE MED BLOGGEN?

Posted in Livsstil

Hvad skal der ske med bloggen

Jeg håber, at I, mine kære læsere, har lyst til at deltage lidt aktivt i dagens indlæg! Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at høre, hvor I synes jeg skal tage bloggen hen.

Jeg har jo efterhånden blogget i et par år og jeg er stadig så glad for det. Og jeg er enormt glad for, at I derude gider læse med! Det er fantastisk at kunne dele sin passion med andre. Men nogen gange føler jeg lidt, at jeg køre tør i blogindlæg. Der er selvfølgelig altid nye produkter at snakke om – men jeg kan også godt se, hvilke produkter (og indlæg) I gerne vil høre mest om og hvilke I finder lidt ligegyldige.

Hvilken vej kunne I godt tænke jer at se bloggen gå?

Derfor vil jeg så gerne høre fra jer i kommentarfeltet. Hvor tænker I, jeg skal hen med bloggen? Er der indlæg I ønsker at se mere til? Vil I gerne se mere personlighed herinde og læse mere om mig?
Nogen gange tænker jeg, at jeg er en smule distanceret herinde og I jo egentlig ikke rigtig ved hvem jeg er. Men på den anden side tænker jeg også, at I kommer herind for at læse om produkter og ikke hvad jeg har lavet den sidste uges tid. Men hvad tænker I?

Desuden kunne jeg godt tænke mig at kaste mig ud i mere detaljerede indlæg om hudpleje og hår. Ting, som jeg stadig selv lærer rigtig meget indenfor hele tiden. Desuden er jeg også selv vild med guides lignende dette, dette og dette.

Jeg kunne også godt tænke mig at kaste mig over indlæg som går mere bag bloggen – blandt andet hvordan jeg startede en blog op, hvordan jeg bruger Instagram og hvordan jeg tager billeder. Det er selvfølgelig noget helt andet end skønhed og jeg ved ikke, om det overhovedet er noget I er interesserede i. De indlæg vil jeg jo kun dele, hvis I har interesse i dem.

Hvad tænker I? Mere personlig? Mere hudpleje? Flere anmeldelser? Måske flere makeuplooks? Jeg elsker at blogge og går det i høj grad for mig selv. MEN! Jeg gør det også for jer. Smid en kommentar nedenunder, hvis du har noget du gerne vil se mere eller mindre til. Det ville være en kæmpe hjælp for mig og min manglende motivation!

Ordet “REKLAME” i alle indlæg?

Jeg vil desuden gerne bruge dagens indlæg til at snakke om “reklame” indlæg – for I har måske bemærket at næsten samtlige af mine indlæg er omtalt som reklame. Det betyder altså ikke, at jeg har fået penge for indlægget – og kommer der decideret betalte, sponsorede indlæg, skal jeg nok sørge for at skrive det tydeligt. Men på grund af de nye regler i markedsføringsloven og fra forbrugerombudsmanden, er det vigtigt at markere indlæg som reklame hvad enten de indeholder produkter modtaget i gave eller f.eks. har reklamelinks (også kaldet affiliatelinks).

En blog som min kan simpelthen ikke fungere uden at modtage produkter. Og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at så mange mærker har lyst til at sende mig ting, så jeg har mulighed for at dele så meget med jer kære læsere som overhovedet muligt. Det allervigtigste for mig er, at jeg kan dele de bedste (og nyeste produkter) med jer herinde.

Jeg ved godt at dagens indlæg er lidt forvirrende – men jeg mangler lidt ekstra inspiration og jeg vil så gerne høre, hvad I derude tænker om min blog og tænker om hvad I egentlig rigtig godt kan lide at læse. Så smid en kommentar nedenunder her eller på Facebook siden – jeg vil blive glad for al feedback!

Kunne du lide dagens indlæg? Så glem ikke at følg bloggen på de sociale medier!
FØLG BLOGGEN PÅ
Bloglovin’ | Facebook | Instagram

8. marts 2018
/
Previous Post Next Post

18 Comments

 • Reply Camilla

  Jeg synes sagtens, at du kunne bringe mere personligt ind i bloggen. Det ville den aldrig tage skade af. Men derudover synes jeg absolut, at guides ville passe godt ind. I er jo flere hundreder bloggere, som får tilsendt og skriver om ofte præcis de samme produkter, så det handler om at skille sig ud (:

  8. marts 2018 at 08:27
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak for din kommentar, Camilla! Du har nok ret – jeg tænker også nogen gange, at det må være rart for folk at se hvem der sidder bag skærmen og skriver. Og så netop for at skille sig lidt ud 🙂 Og guides er jeg altid friske på! Dem elsker jeg også selv at læse ?

   8. marts 2018 at 09:21
 • Reply Tina

  Jeg synes du har en fin blog, jeg læser mange af dine indlæg med glæde.
  Lidt mere om hår, hud og negle, ja tak vil være spændende.
  Personlige indlæg tror jeg altid er en god idé, så vi læsere kan lære dig bedre at kende som person.
  Noget andet er dufte, det ville jeg gerne lære mere om.
  Og lidt giveaways i ny og næ er også altid et hit.
  Håber du kan bruge det til et eller andet og ønsker dig en smuk hvid snevejrs dag:-)

  8. marts 2018 at 09:33
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg vil helt sikkert skrive mere om hår, hud og negle. Også alle tre ting, der interessere mig! Og så kan jeg godt se, at jeg må ud og arbejde på flere personlige indlæg! Og giveaways!
   Jeg synes ideen om dufte er fantastisk – jeg var faktisk lige ved at overveje et indlæg, jeg skal bare finde ud af hvordan man skriver om dufte 😉
   Og tusind tak for din besked! Jeg elsker at høre fra jer! ??

   8. marts 2018 at 17:01
 • Reply Gitte Krogh

  Personlighed og viden syntes jeg er vigtigt❤
  Det er mange gange historien bag der er spændende?
  Held og lykke med de nye tiltag?

  8. marts 2018 at 10:01
  • Reply JohanneKristensen

   Tusind tak! Jeg må ud og prøve mig lidt frem. Og stadig være personlig herinde ??

   8. marts 2018 at 16:59
 • Reply Mia / SortPastel.dk

  Jeg finder ofte inspiration gennem youtube til min blog, for jeg synes ofte alle blogs minder om hinanden (samme produkter osv.) Så det kunne du jo prøve 🙂 Men ja, jeg stemmer også for lidt mere personligt, det kunne være hyggeligt, at lære dig lidt bedre at kende 🙂

  8. marts 2018 at 10:13
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er også selv vild med youtube og bruger det rigtig meget! Men jeg er i tvivl om hvor mange overhovedet gider se youtube videoer – måske skal jeg prøve mig lidt ud af det igen? Har i hvert fald alle mulighed for at filme dem ? Og flere personlige indlæg, det må jeg arbejde på! ??

   8. marts 2018 at 16:58
 • Reply Janni

  Jeg elsker guides og anmeldelser ???
  Og så gad jeg godt at se nogle flere bæredygtige eller økologiske produkter/mærker herinde ?

  8. marts 2018 at 11:20
  • Reply JohanneKristensen

   Det er helt sikkert noteret! Jeg skal nok prøve at tænke mere over den slags produkter herinde ? Og flere guides og anmeldelser ?

   8. marts 2018 at 16:57
 • Reply Sissel

  Først og fremmest vil jeg rigtig gerne have flere guides omkring alt der omhandler skønhed! Du må også gerne fortælle hvordan du blogger, instagrammer, og alt hvad du ellers gør! Så mere personlighed på den måde – og ved at tilføje den mængde personlighed, til dine indlæg, som du selv føler for. Du kan jo altid øge med tiden. 🙂 Men et “bag om” bloggen kunne da være alletiders!

  / sisselsolsort.dk

  8. marts 2018 at 14:39
  • Reply JohanneKristensen

   Flere guides! Det er jeg så klar på ?? Jeg kunne helt sikkert godt finde på at lave flere bag om indlæg – det er nemlig også selv noget jeg elsker at læse om hos andre! Og det er skønt at lære fra sig ?

   8. marts 2018 at 16:56
 • Reply Mia Clément

  Jeg elsker din blog som den er men selvfølgelig er der altid plads til nytænkning. De indlæg som jeg personligt har været mest glad for er dine guides og anmeldelser – der er flere ting her på matriklen som er indkøbt på baggrund af omtale på din blog. Giveaways er selvfølgelig også altid velkomne, og lige det med håret må du rigtigt gerne bruge mere krudt på. Hvad angår den personlige vinkel ku’ du måske ha’ en fast post med x dage/uger imellem eller hvad der nu passer i dit kram. Uanset hvad, så har du en fast følger i mig og jeg har reklameret for din blog en del gange efterhånden når jeg har været på jagt efter et specifikt produkt i Matas – medarbejderne er jo også interesseret i at vide hvad der rører sig derude ?

  8. marts 2018 at 15:48
  • Reply JohanneKristensen

   Ih, sikke en dejlig besked Mia! Jeg er så glad for, at du læse med – og har lyst til at få andre med. Den slags maskotter er altid super gode at have til at rende rundt ?? Så tusind tak!

   Jeg er også selv ret glad for guides, så det vil jeg helt sikkert kaste mig endnu mere ud i! Og så lover jeg der kommer mere hår herinde ?? Og nok også lidt mere personligt – kunne måske også være hyggeligt ?

   8. marts 2018 at 16:55
 • Reply Charlotte

  Jeg ville elske at se mere personligt, bagom og makeup looks – måske youtube videoer? ☺ Vil vildt en vide, hvordan du startede op, hvordan du tager de smukke billeder og hvordan du bruger Instagram ??

  8. marts 2018 at 20:31
  • Reply JohanneKristensen

   Fantastisk! Det er jo faktisk også lidt hemmeligt, alt det jeg drømmer om at gøre! Jeg lover at arbejde mig hen imod det ???

   9. marts 2018 at 08:50
 • Reply Lise

  Jeg kan rigtig godt lide dine “pictorials”. Det er så meget nemmere for mig at bruge dem end en video, fordi jeg kan følge med fra billede til billede og ikke skal starte og stoppe en video.
  Og så vil jeg da også gerne høre mere om dig 🙂

  9. marts 2018 at 12:28
  • Reply JohanneKristensen

   Jeg er faktisk også ret vild med pictorials – det skal jeg vist have lavet mig nogle flere af 🙂 Og så lover jeg at finde på lidt indlæg om mig selv! 🙂

   9. marts 2018 at 16:00

  Leave a Reply

  Du vil måske også kunne lide

  På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.