fbpx

HVERDAGSMAKEUP x varme farver

Posted in Makeup look

hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_bloggerHer kommer endnu engang et makeuplook – denne gang har jeg prøvet at holde det hele lidt mere naturligt og hverdagsagtigt. For det er nu oftest sådan jeg ser ud og oftere endnu er jeg faktisk mere kedelig. Men sådan er det jo, når man har læseferie!
I dag har jeg holdt det til varme toner på både øjnene og læberne. Længere nede kan I se en liste over de produkter jeg har brugt denne gang. Og så ville jeg ønske, at jeg rent faktisk havde en måde hvorpå jeg kunne fotografere min øjenskygge bedre – for den glitrede rent faktisk i virkeligheden!
hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_blogger hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_blogger hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_blogger
Ansigt Kiehl’s Micro Blur Skin Perfector, L’oreal Infallible Matte Foundation, NARS Creamy Concealer, Urban Decay Naked Skin Concealer, NARS Light Reflecting Setting Powder, Marc Jacobs Ligthing Filtering Contour Powder, MAC Mineralize Skinfinish i Give Me Sun! og NARS Highlighter i Albatross.
Øjne MAC øjenskygger i farverne Wedge, Nylon og All That Glitters, MakeupGeek øjenskygger i farverne Latte, Frappe, Cocoa Bear og Mocha, Urban Decay 24/7 Glide On Eyepencil i sort, Maybelline Lash Sensational Mascara, MAC Fluidline Brow Gelcreme og Anastasia of Beverly Hills Brow Gel.
Læber MAC læbestifter i farverne Runway Hit og Reel Sexy

hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_blogger

hverdags_makeup_tutorial_look_beauty_dansk_danmark_beauty_blog_blogger

Følg med på 

logo_b

13. december 2015
/
Previous Post Next Post

Leave a Reply

Du vil måske også kunne lide

På denne hjemmeside anvendes der cookies for at sikre, at læserne får den bedst mulige oplevelse.